Tým Metis Racing po Turecku

Jak Lukáš Pešek, tak i Manuel Poggiali bojovali s nastavením svých motocyklů, které jim způsobilo brzké opotřebování pneumatik.

Oba jezdci týmu Metis Racing získali body v Grand Prix Turecka, Manuel Poggiali skončil jedenáctý, Lukáš Pešek třináctý. Český jezdec začal závod velmi dobře, ve čtvrtém kole se dostal na sedmé místo, poté však byl nucen zpomalit. Jiný závod to byl naopak pro Manuela, který z patnácté pozice po startu dokázal postoupit. Poggiali je nyní v Mistrovství světa devátý se 107. body, zatímco Pešek je devatenáctý s 25. body.
#54 Manuel Poggiali (Gilera) 11. místo (40:07,931)
Jako vždy jsem s tímto materiálem dělal vše nejlepší co umím. Bohužel jsem nenašel správné nastavení podvozku a motoru a tak jsem během závodu velmi bojoval. Možná, že kdyby se mi tak moc neopotřebovaly pneumatiky, mohl bych bojovat o ještě lepší pozice. Nemohl jsem však víc než toto udělat.
#52 Lukáš Pešek (Derbi) 13. místo (40:11,843)
Začal jsem dobře, ale neměl jsem dobré nastavení motocyklu, překonával jsem jeho hranice. Měl jsem problémy s přilnavostí a v každé zatáčce jsem riskoval pád. Z tohoto důvodu jsem musel zpomalit. Dal jsem tedy přednost dokončení závodu a zisku alespoň nějakých bodů.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist