Tom Sykes zůstává po pádu v Donington Parku v nemocnici

Po těžkém pádu ve druhém závodě SBK v anglickém Donington Parku zůstává Tom Sykes v nemocnici. Podle jeho týmu si zlomil deset žeber a utrpěl menší zlomeninu levého kotníku. Podle dostupných informací by měl pod dohledem lékařů zůstat ještě několik dnů.

Během nedělního závodu SBK v Donington Parku byli diváci svědky jedné z nejtěžších nehod v letošní sezóně. Na zemi skončili po střetu hned tři závodníci – Loris Baz, Tom Sykes a Michael Ruben Rinaldi. Zatímco první jmenovaný odešel z kačírku po svých, další dva museli ošetřovat lékaři. Ačkoliv se zdálo, že hůře je na tom Rinaldi, který byl po pádu v bezvědomí, pod dohledem lékařů v nemocnici zůstává už jen Sykes.

Tom Sykes si zlomil deset žeber a utrpěl menší zlomeninu v levém kotníku. „V nemocnici zůstane ještě pár dní. Daří se mu dobře a rád by poděkoval za všechny zprávy plné podpory, které mu chodí,“ uvedl jezdcům tým BMW Motorrad Motorsport na sociálních sítích.

Sykes v týmu nahrazoval zraněného Michaela Van der Marka. Ten se plánuje vrátit do sedla motocyklu už v následujícím závodě v Imole.

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist