Tech3 Moto2: Pojede dvojice Elias - Pasini?

Mnoho jasného toho v Moto2 rozhodně není. V Estorilu byla sice vydána listina akceptovaným týmů, ale jména jezdců tam bohužel chyběly.

Navíc týmy pochopitelně vyčkávají, až bude dokončen přestupový transfer těch velkých, tedy MotoGP. A také vlastně nevědí, co se dá od této kubatury vlastně očekávat a nikdo nechce vyložit své karty na stůl zbytečně brzo. To stejné platí ze strany pilotů, nikdo z nich neví, jak se která stáj vlastně vypořádá s novými úkoly, ve své podstatě domácími.

A tak je hlavně přetlak u těch týmů, které fungují a mají už své dobré jméno. Mezi ně jistě patří tým Hervé Poncharala, tedy Tech3.

A právě boss stáje Tech3 se k tomuto výběru jezdců vyjádřil na stránkách Motorcycle News: "Mluvil jsem několikrát s Mattio Pasinim. Má velký zájem jezdit u nás, i já také. Zvláště proto, že první čtyři z tabulky MS: Simoncelli, Bautista, Barbera a Aoyama odcházejí z dvěstěpadesátek do MotoGP."


"Když tedy budou tito čtyři pryč, tak je logické sáhnout po 5. v pořadí a tím je Pasini. Takže musím zkusit se s ním domluvit", doplnil celou úvahu Hervé Poncharal. 


A jelikož tyto stejné rozhovory probíhali a probáhají i s Toni Eliasem a on sám chce o tomto víkendu říci konečné rozhdnutí, kde pojede v roce 2010, tak se zdá, že smůlu v tomto případě bude mít francouzský jezdec Jules Cluzel.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist