Sepang bez Hopkinse

Američan John Hopkins je opravdu pronásledovaný smůlou, "Shell Advance Malaysian Grand Prix" pro něho skončila po druhém volném tréninku.

Závodní víkend skončil pro továrního jezdce Suzuki John Hopkinse po prvním tréninkovém dni. Zranění z Brna se opět ozvalo. Tehdy si Anglo-Američan zlomil ukazováček své pravé ruky. A jelikož při pilotování 800-vé "rakety" MotoGP je potřeba daleko více síly než při řízení superbikového motocyklu, tak si "Hopper" své zranění znovu obnovil. Přes noc prst otekl a "Hopper" nemohl sevřít pořádně řidítka. Po lékařském vyšetření bylo rozhodnuto, že se tovární jezdec Suzuki, jedoucí zde s wild card, další účasti raději vzdá.
Je to tedy opravdu smůla, po Brně se John Hopkins nepostaví na start ani svého druhého závodu s wild card. Hopkins ale zůstane v boxu Suzuki a teprve potom poletí do USA se nechat znovu operovat: "Věděl jsem, že po druhém volném tréninku mě ruka opravdu bolela. A samozřejmě také při jízdě. Při řízení motocyklu MotoGP je potřeba daleko více síly než na mém superbikovém motocyklu z britského šampionátu a tak to také více bolí".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist