Pramac Racing oznámil originálním způsobem prodloužení spolupráce s PRIMA

Od roku 2022 spolupracuje satelit Ducati Pramac Racing s jejich titulárním sponzorem PRIMA, italskou pojišťovnou. V roce 2023 společně získali vítězství v soutěži týmů MotoGP™ a titul vicemistra světa s Jorge Martinem v kategorii jednotlivců. V Barceloně Pramac Racing oznámil prodloužení spolupráce s PRIMA na další tři roky, takže barvy milánské pojišťovny vstoupí v roce 2027 do nové éry MotoGP™. Španělský výtvarník Miguel Caravaca nabídl uměleckou vizi, jenž je oslavou tohoto speciálního partnerství. Ani slovem se ale nikdo nezmínil o tom, zda Pramac Racing letos prodlouží smlouvu s Ducati, či nikoliv.

Oba jezdci Prima Pramac Racingu Jorge Martin a Franco Morbidelli pojedou závody Velké ceny Katalánska ve speciálních barvách. Satelit Ducati bude mít v neděli zcela nový vzhled ve spolupráci se španělským výtvarným umělcem, jímž je Miguel Caravaca. Nové barvy ponesou stroje DesmosediciGP, kombinézy jezdců Martina a Morbidelliho, a vše bude ladit také s prostředím jejich boxových stání, které mají podobu galerie.

Šéf týmu Paolo Campinoti předal osobně šéfovi Dorny portrét Carmela Ezepelety. „Jsem rád, že mohu oznámit prodloužení naší spolupráce s Primou až do roku 2027,“ uvedl Campinoti. „Během těchto tří let jsme společně dosáhli důležitých cílů, z nichž nejvýznamnějším bylo v roce 2023 získání titulu mistra světa týmů MotoGP™, což je úspěch, jehož nezávislý tým, jako je ten náš, nikdy nedosáhl. Sezona 2024 začala velmi dobře, výsledky na trati jsou povzbudivé a doufám, že budeme spokojeni i v dalších třech letech, které společně prožijeme. Rád bych poděkoval Miguelu Caravacovi, který svým uměním ztělesňuje hodnoty a protagonisty našeho týmu a umožnil nám společně s Primou originálním a kreativním způsobem otevřít tuto novou kapitolu.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist