Poslední domácí GP pro Valentina Rossiho

Víkendový podnik Gran Premio Nolan del Made in Italy e dell'Emilia-Romagna, který se odehraje na dráze okruhu Misano World Circuit Marco Simoncelli, bude pro Valentina Rossiho jeho posledním domácím podnikem po šestadvaceti letech kariéry jezdce mistrovství světa silničních motocyklů.

Každý si asi dokáže představit jak bude víkendový podnik pro Valentina Rossiho důležitý. Italský hrdina bude chtít rozloučení s fanoušky uzavřít výsledkem, který by předčil očekávání. Snadné to mít nebude, ale motivaci má Rossi velkou i po tolika letech závodění.

„Dva týdny bez závodění byly dobré, protože jsme měli hodně rušné období a to včetně cesty do USA, což byl skutečně náročný závod,“ uvedl před Misanem Valentino Rossi. „Během volna jsem doma intenzivně trénoval, abych udělal maximum proto, že poslední tři závody sezony zvládneme v co nejlepší kondici.“

„Tento druhý závod v Misanu bude náročnější než ten první, protože bude pravděpodobně o něco chladněji než tomu bylo před měsícem. Musíme pracovat na tom, abychom ze sebe vydali to nejlepší, snažili se být rychlejší než v posledních závodech a zapracovali na nastavení, abychom byli víc konkurenceschopnější.“

„Už ten předchozí závod v Misanu byl pro mě silnou citovou záležitostí. Samozřejmě tento bude skutečně speciálním domácím závodem a opravdu doufám, že si ho italští fanoušci užijí,“ dodal Rossi.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 3 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Matesvfr přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist