Pedrosa chce první letošní vítězství

Dani Pedrosa stál v Assenu na podiu a v mistrovství světa je v celkovém pořadí třetí, o 19 bodů za oběma vedoucími piloty. Ovšem tovární španělský jezdec Hondy už na Sachsenringu pětkrát vyhrál, z toho třikrát v kubatuře MotoGP.

"Sari byla vždy pro mě velmi dobrá trať, zajel jsem zde v minulosti velmi dobré výsledky a závodím zde hodně rád", říká loňský vítěz Dani Pedrosa.
Ovšem ne jen úspěchy na tomto okruhu, nýbrž i některé pády a z toho pramenící zranění, to vše se váže ke vzpomínkám továrního pilota Hondy k tomuto německému okruhu. To samozřejmě znamená, že především na Sachsenringu si musí Pedrosa hodně pohlídat pneumatiky.
"My se musíme pokusit závodní víkend z Assenu přenést do Německa a já doufám, že zde zopakuji svůj loňský závod a získám tak na své první letošní vítězství. Okruh je hodně krátký a tak jsou zde hodně důležité pneumatiky. Ačkoliv je zde většina zatáček nalevo, tak jsou zde i rychlé pravé zatáčky. Je zde ale hodně důležité i správné nastavení motocyklu a pokud se nám to podaří, tak mohu jet až na samé špici závodu", je před GP Deutschland hodně optimistický Dani Pedrosa. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist