Ohlasy GP Kataru – Pro pódium ve sprintu si dojeli Martin, Di Giannantonio a Marini

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
SennaAyrton (526) napsal 19.11.2023 v 11:23+2

Já nevím, vy by jste po Di Giannantoniovi hned hrábli jenom protože se mu tu a tam povede na momentálně nejlepší motorce sem tam nějaký výsledek? , to udělá i Marini, prakticky každý ve startovním poli s Ducati se letos něčím předvedl…..i Bastianini který měl víc jak polovinu sezony out dokázal vyhrát, vyhrál Marquez, vyhrál Zarco, podium a pole dal Marini, Bagnaia je lídr šampionátu, Bezzechi má jisté třetí místo a 3 výhry k tomu, Martin může získat titul…tak proč by někoho měl oslnit Di Giannantonio že ted dojel ve sprintu druhý?
Rozdejte Ducati všem ostatním a bude to takový výsledkový mišmaš ve kterém by asi vynikli nejvíc MM a Fabio které považuju za asi pořád nejlepší jezdce ve startovním poli.

Dan05 (523) napsal 19.11.2023 v 11:12+1

Mně by spíš zajímalo, co je za problém u DiGianantonia, že po něm žádný tým (Honda, ani VR46) nehrábli. Argumentace týmu VR46 mi přijde trošku podivná - že chtějí mladého jezdce, ale přitom momentálně žádného v akademii nemají. Vždyť DiGianantoniovi je 25 let, což žádný stařec není. A rozhodně si nemyslím, že v této situaci DiGi trvá na dvouleté smlouvě.

gresini (4514) napsal 19.11.2023 v 11:02+1

Co to je zase za blbost, která byla v minulém článku,že se rozhodne o vítězi moto GP až ve Valencii - může se rozhodnout klidně i dnes




TOPlist