Nektere i kdyz doposud nepotvrzene prestupy ze sveta GP

Mlady 21-lety Australan Casey Stoner nahradi v roce 2007 - i kdyz to jeste oficielne neni potvrzeno, Spanela Sete Gibernau a bude tak tymovym kolegou Lorise Capirossiho v tymu Marlboro Ducati.

Jeho misto u tymu LCR Honda u Lucia Cecchinella zaujme zkuseny Spanel Carlos Checa, letos jezdici Yamahu Dunlop v tymu Hervé Poncharala. Madar Gabor Talmacsi (25) odchazi od italskeho tymu Humangest Honda a pojede v pristim roce ve staji Jorge "Aspara" Martineze misto mistra sveta Alvara Bautisty na Aprilii 125, nebot ten jak uz bylo na nasich strankach publikovano, jde po zisku titulu o tridu vys, tedy do dvestepadesatek.
Japonec Shinya Nakano sice odchazi po trech letech od Kawasaki k Honde, ale kam? Fausto Gresini by ho rad videl jako cislo 2. vedle Melandriho, ovsem sef tymu Konica Minolta ma na Nakana opci a rika: "Pokud pujde Shinya ke Gresinimu, tak se bude muset vykoupit a nejsem si jisty, ze to udela...!".
Kdo vsak nahradi Nakana u Kawasaki? A zahranicni media, a to nejenom italska krome horkeho kandidata Hiroshiho Aoyamy - i kdyz ma udajne podepsanou smlouvu u KTM na rok 2007 - uvadeji jmena jako Alex Barros ci dokonce Max Biaggi - a to i pres testy a podepsanou smlouvu se Suzuki do WSBK. A dosavadni sef tymu - mozna v roce 2007 u Ilmoru - Harald Eckl k tomuto problemu jen krci rameny a nevylucuje ani jednu z techto moznosti, a to nam prebyva nyni nezamestnany "Mr. Hollywood", nebo-li Sete Gibernau. Ale jak uz jsem napsal minule, puzzle se pomalu skladaji...v mozaiku

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist