Motorkáři.cz spouštějí předplatné

Plánovali jsme ho několik let, v prosinci ho náš šéf Jarda v podcastu poprvé veřejně oznámil jako jeden z bodů letošního roku a nyní se Premium účet stává skutečností. Pro koho je určený, co nabídne a kolik bude stát?

Říká se, že co je zadarmo, nestojí za nic. Neskromně si ale myslíme, že z toho, co před více než 20 lety začalo jako nadšenecký web jednoho zapáleného vysokoškoláka, je dnes rozjetý motocyklový portál evropské úrovně s kvalitním obsahem a širokým záběrem, který stojí rozhodně za víc než nic. Denně pro vás stálí redaktoři i spolupracovníci připravují články v různých sekcích, ať už se jedná o novinky, testy, sportovní zpravodajství, prostě vše, co se jakkoli dotýká motocyklového světa. Snažíme se dělat novinařinu, jak se dělat má. Přinášet informace v souvislostech a dávat jim to pomyslné „něco navíc“. Produkujeme stovky videí, na kterých již pracuje šest střihačů. Každou sobotu si můžete přečíst článek od legendárního anglického novináře Alana Cathcarta. A to všechno pořád zadarmo. Lidi z branže nám už roky říkají, že jsme blázni. Co je zadarmo, toho si lidi neváží. To se taky říká.

Proto jsme se rozhodli přehodnotit náš způsob fungování a přicházíme s placeným účtem nazvaným možná nenápaditě Premium, ale v tomhle případě razíme filozofii, že v jednoduchosti je krása a každý pochopí, co se pod tím názvem skrývá. Prémiový obsah pro lidi, kteří chtějí dostat něco navíc a chápou, že to něco stojí. Základní obsah webu zcela zdarma i nadále zůstává – když k nám kdokoli zavítá poprvé, nebo na naše stránky chodí nepravidelně, měl by být dostatečně informačně saturován. Novinky se dozvíte včas a v plném rozsahu pořád, stejně jako většinu sportovních informací, změny se nedotknou cestopisů nebo motorkářské databáze. Účet Premium je určený pro ty, kdo k nám chodí často a chtějí prostě vědět víc. A dřív.

Co v účtu Premium dostanete?

Některé články si dokážete přečíst v předstihu předtím, než vyjdou i pro ostatní. Týkat se to bude třeba testů, u kterých si také pustíte dlouhé video, na jaké jste byli doposud zvyklí, a případně i další doplňující videa, zatímco běžný návštěvník se bude muset spokojit jenom s jedním zkráceným videem. Do sekce Premium navíc spadnou i všechny srovnávací testy nebo i testy historických unikátů či ojetin, kterým se letos chceme věnovat víc. Stejně tak velké reportáže z návštěv továren, muzeí nebo výjimečných akcí, příznivci sportu tam najdou tradiční velké materiály před každým závodem či o osobnostech z paddocku.

Nedílnou součástí Premium účtu budou materiály od již zmiňovaného Alana Cathcarta i nedělní oblíbená dostaveníčka s více či známými stroji z historie od Romana Kosteleckého. Co nám dává smysl, aby byly výhradně pro předplatitele dostupné soutěže o ceny, každý měsíc vám nabízíme možnost vyhrát věci související s motocykly v hodnotě tisíců korun a nyní tak budete mít o poznání větší šanci na výhru. Navíc pro vás vyjednáváme časově omezené slevy u partnerů, takže ve finále to kolikrát dopadne tak, že vám využitá sleva těch pár korun za náš Premium účet bohatě pokryje. Kdo je aktivní v bazaru, ten přivítá topy na inzeráty, těch také v případě nekomerčních účelů dostane víc než doposud. Kafe zadarmo na výstavě Motosalon je jenom taková drobnost, která vás snad potěší.

Kolik bude stát?

Do Premium účtu jsme zahrnuli věci, o nichž si myslíme, že mají hodnotu, kterou považujeme za nadstandardní a unikátní, a jak bylo řečeno, tyto věci budou odteď zpoplatněné. Takže si pojďme říct, co za to. Jarda už v prosinci avizoval, že cena předplatného za měsíc bude zhruba odpovídat jednomu točenému pivu. Půjde tedy spíš o takovou morální podporu redakce a potvrzení toho, že o naši práci stojíte, než že bychom počítali s tím, že to v našem rozpočtu vytvoří nějakou zásadní položku. Konkrétní výše se bude odvíjet od toho, na jak dlouhé časové období si účet Premium předplatíte. Nejkratším časovým úsekem je 6 měsíců, ty budou stát 299 Kč, čili necelé pade za měsíc. Pokud sáhnete po ročním účtu, zaplatíte 499 Kč, to vás měsíc vyjde na necelých 42 Kč, a v případě nejdelšího dvouletého předplatného za 899 Kč jste na 37 Kč za měsíční neomezený přístup ke všem našim materiálům. Jsou v tom i nějaké další bonusy, každý měsíc můžete zpřístupnit dva Premium články svému kamarádovi, u ročního a dvouletého předplatného jsou TOP inzeráty atd. Předplatné budete samozřejmě moci také darovat, máme připravené dárkové poukazy.

Ceník předplatného pro soukromou osobu

Časové období     Cena předplatného Orientační cena za měsíc Bonusy k předplatnému
6 měsíců 299 Kč 50 Kč -
12 měsíců 499 Kč 42 Kč TOP inzerát v hodnotě 50 Kč, 2 kusy inzerátů v hodnotě 70 Kč
24 měsíců 899 Kč 37 Kč 2 TOP inzeráty v hodnotě 100 Kč, 4 kusy inzerátů v hodnotě 140 Kč

 

Co když chci číst jen pár článků?

Myslíme i na ty, kdo nás pravidelně nenavštěvují, ale když už se k nám dostanou a budou mít zájem o konkrétní článek spadající do Premium účtu, koupí si ho jednoduše za 29 Kč. Doufáme, že komplexní obsah připravovaný týmem redaktorů na největším českém motocyklovém serveru za pár desetikorun pravidelným čtenářům bude stát.

Počet článků k objednání 1 až 25 kusů
Cena za článek 29 Kč
Doba platnosti do vyčerpání článků 2 roky

 

Kde předplatné objednám?

Pro objednání předplatného nebo článků musíte mít na webu Motorkáři.cz registraci. Následně vše objednáte na této stránce.

 

Předplatné je nová věc, dejte nám prosím chvíli prostor a čas opravit případné chyby a nedostatky. V případě problému nám prosím napište. Děkujeme.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist