Jezdci Suzuki MotoGP se vracejí domů

John Hopkins a Kenny Roberts jr. se vracejí domů, dva Kaliforňané se představí před domácím publikem.

Opravdový návrat domů zažijí při Red Bull U. S. Grand Prix oba jezdci továrny Suzuki. Nejenže jsou Kenny Roberts a John Hopkins Američané a tedy pojedou před vlastním publikem, ale navíc oba žijí přímo v Kalifornii a na okruh Mazda Laguna Seca Raceway to nemají daleko. Tým Suzuki MotoGP připravil pro americký závod MotoGP partnerství se společností Red Bull, a tak nejen stroje a kombinézy jezdců budou ve zbarvení tohoto výrobce energetických nápojů, ale i týmové oblečení všech členů továrního týmu ponese výrazné logo Red Bull.
"Toto je velká příležitost pro Suzuki," říká týmový manažer Paul Danning. "John a Kenny se opravdu na závod těší. John si projížděl okruh Laguna Seca ve své hlavě prakticky od doby, kdy bylo oznámené, že se závod na tomto okruhu pojede. Nemůže se dočkat až skutečně na něj vyjede. Má mnoho fanoušků, kteří ho přijedou podpořit. Kenny se zapojil do bezpečnostní politiky a byl účastníkem komise schvalující okruh Laguna Seca, nyní je přesvědčen, že kalifornský okruh je jedním z nejbezpečnějších v MotoGP."
Vedle obou jezdců týmu Suzuki MotoGP se v Laguna Sece představí další tovární jezdci Suzuki, kteří zasáhnou do doplňkových závodů AMA U. S. Superbike. Především to bude obhájce amerického titulu a vedoucí jezdec aktuálního pořadí AMA Superbike Australan Mat Mladin, kterého doplní druhý a třetí jezdec průběžného hodnocení letošních amerických superbiků Ben Spies a Aaron Yates. V barvách Suzuki se poté představí legendární Kevin Schwantz, který absolvuje závod motokár s dost výmluvným názvem - Superstars of Super Karts.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist