Hector Faubel pojede na Hondě

Je velmi pravděpodobné, že Hector Faubel v příští sezóně bude jezdit ve čtvrtlitrech na stroji značky Honda týmu Stop and Go.


Znamenalo by to, že tento pětadvacetiletý jezdec a čtrnáctý muž letošního mistrovství světa dvěstěpadesátek po pětileté spolupráci ukončí svoje angažmá v týmu Mapfre Aspar.


"Právě se dokončují detaily smlouvy, a pro mě je velmi vzrušující pomyšlení, že bych mohl být jezdec HRC, “ říká Hector Faubel ohledně jeho plánů na rok 2009. Zástupce týmu Stop and Go Eduardo Perales prohlásil, že dohoda by měla být podepsána během příštích čtrnácti dnů. Faubel by měl startovat s továrním strojem Honda s modernizovaným motorem.


"Myslím si, že zvykání na nový motocykl bude poměrně jednoduché, nakonec je to stále jen motocykl se dvěma koly, jako každý jiný. Je před námi celá zima, s řadou testů, takže nevidím jakýkoliv problém, “ dodává Faubel na téma výměny Aprilie za Hondu. "Já nevím, jaká to bude změna po pěti letech u Jorgeho Martineze, ale je to nová zkušenost a nová výzva. "

Hector Faubel tak bude druhým jezdcem týmu Stop and Go vedle Ratthaparka Wilairota, který v letošní sezóně skončil na místě třináctém, tedy o jednu pozici před Faubelem.

Informace o redaktorovi

Martin Hakl - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist