Gresini Racing má termín prezentace týmu s bratry Márquezovými

Tým královské kubatury MotoGP™ Gresini Racing získal pro sezonu 2024 osminásobného světového šampiona Marca Márqueze. Ten bude v roce 2024 závodit v sedle Ducati a jeho týmovým kolegou mu bude bratr Alex Márquez. Italský privátní tým nyní oznámil termín očekávané prezentace, jenž je stanoven na 20.ledna 2024.

Po dlouhé éře Marca Márqueze s Hondou přišla změna a Španěl vymění prototyp japonského výrobce za stroj Ducati. Ten už měl možnost Márquez vyzkoušet po skončení sezony ve Valencii a dle jeho výkonu lze usuzovat, že by toto spojení mohlo přinést své ovoce.

Jak vedení Ducati stále opakuje, Márquez nemá smlouvu s Ducati, ale s týmem Gresini Racing. Pokud by ale Marc Márquez dokázal s Ducati bojovat o nejvyšší pozice a ve finále i o titul mistra světa, možná by bylo jen otázkou času, kdy by se stal znovu továrním jezdcem. To vše ukáže až čas.

Každopádně pro všechny fanoušky Marca Márqueze, Alexe Márqueze a týmu Gresini Racing je nyní důležitý termín 20.leden 2024, což je termín jejich oficiální prezentace.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist