Foggy chce být vidět

Carl Fogarty věří, že jeho tým v Austrálii bude více vidět než při prvním klání v Qataru.

Garry McCoy (Foggy Petronas Racing)
Test o posledním víkendu byl dobrý a já byl schopný vylepšit několik věcí. Je důležité alespoň několik kol si vyzkoušet a zajistit aby byl motocykl ještě trochu vhodnější k mému jezdeckému stylu. Sice ještě není vše na 100%, ale jsem s pokrokem spokojený. Tým na vývoji motocyklu pracuje a je si jistý, že je zde do budoucnosti jistý potenciál.
Steve Martin (Foggy Petronas Racing)
Na tento víkend se opravdu těším. Doufám, že bude vývoj pokračovat, a že nebude po zdejších testech stagnovat [tým FPR na Phillip Islandu minulý víkend testoval]. S tím jak se vše vyvíjí jsem spokojený. Je to můj domácí okruh, ale je zde hodně Australanů, ale i chlapců, co zde testovalo. Nejsem si proto jistý, že budu mít tolik domácí výhody. Je to vynikající okruh a našemu motocyklu vyhovuje lépe. Není zde tolik zatáček náročných na brzdy a akceleraci. Pokud dobře připravíme motocykl, může se stát cokoliv. O dobrém výsledku sice můžu jen snít, ale dostat se mezi nejlepších šest by byl úspěch.
Carl Fogarty (vlastník týmu Foggy Petronas Racing)
Definitivně doufám v lepší výsledky než v ty, jaké jsme měli v Qataru. Myslím si, že budeme schopni lepší výsledky dosáhnout. Steve i Garry měli nyní více času k jízdě na motocyklu, také zde během posledního víkendu testovali. Reálné je proto umístění mezi nejlepší desítkou. Již vím jak těžká bude letošní sezóna a jsem si jistý, že jdeme správným směrem.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist