Druhý virtuální závod MotoGP už tuto neděli 12.dubna

Velikonoční neděle je termínem druhého virtuálního klání jezdců MotoGP, kteří za svých domovů ovládají, prostřednictvím videohry MotoGP 2019 (premiéra MotoGP 2020 je koncem dubna), své litrové prototypy. Samotnému klání v rakouském Red Bull Ringu předchází kvalifikace, která určí pozice na startu. První závod (Mugello, ITA) z 29.března vyhrál Alex Márquez, který je favoritem na vítězství také v připravovaném druhém klání.

Do závodu na Red Bull Ringu odstartují oba jezdci Repsol Hondy Marc Márquez a Alex Márquez. V neděli uvidíme také jezdce jako Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT), Francesco Bagnaia (Pramac Racing) a Maverick Viňales (Monster Energy Yamaha MotoGP). Poprvé si videohru vyzkouší Valentino Rossi (Monster Energy Yamaha MotoGP), Danilo Petrucci (Mission Winnow Ducati), Tito Rabat (Reale Avintia Racing), Takaaki Nakagami (LCR Honda Idemitsu) a Michele Pirro (Ducati Team).

Druhý virtuální závod MotoGP je na programu v neděli 12.dubna od 15.00 hodin. Sledovat ho lze prostřednictvím motogp.com a esport.motogp.com nebo na sociálních médiích jako YouTube (v rámci MotoGP a MotoGPeSport channels), Twitter, Instagram a Facebook (MotoGP eSport).

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist