Co bude dělat Aoyama a Kallio o Vánocích?

Zatímco Japonec Hiroshi Aoyama bude znuděně sedět v letadle a cestovat mezi kontinenty, plánuje si jeho týmový kolega Mika Kallio letošní vánoční dovolenou opravdu užít.

Tovární jezdec KTM Mika Kallio bude nejprve trávit Vánoce doma ve Finsku s rodiči a prarodiči. Na Novoroční oslavy však Kallio plánuje cestu na svou chatu ve finském Laplandu, kde přivítá rok 2008 společně se svými sourozenci, kamarády a všemi přítelkyněmi. Protože i během dovolené musí Kallio holdovat rychlosti, bude si užívat lyžích na sjezdovkách, ale i sněžného skútru v zasněžené finské krajině. Nedílnou součástí jeho dovolené je již i tradiční závod na ledovém oválu.
Zatímco Mika si bude užívat sněhu, jeho týmový kolega Hiroshi Aoyama bude zpět ve svém evropském domově v Barceloně, kde bude slavit Nový rok s přáteli. Poté plánuje i se svými kamarády velkou cestu po Španělsku, při které jim chce ukázat největší zajímavosti jeho nové domoviny. Až jeho přátelé odletí zpět do Japonska, bude se již Aoyama soustředit na úvodní testy roku 2008, které pro továrnu KTM začnou 24. ledna.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist