Cardion AB Motoracing a Donnington Park (1)

Tisková zpráva týmu Cardion AB Motoracing z průběhu prvního dne Grand Prix Velké Británie.

Karel Abraham
28. místo ( čas 1´39.619 )

„Dneska ráno se opakovala závada z posledního závodu. Tu mechanici odstraňovali celých 20 minut, a já pak musel ještě zajíždět. Jakmile jsem se naučil dobrou stopu, tak jsem se pokusil o nějaký dobrý čas. Zajel jsem 1´39.74, což byl můj rekord. Dostal jsem se tak na 21. pozici.
V odpolední kvalifikaci jsem se samozřejmě snažil dostat se co nejvíce dopředu. Bohužel motorka zase nebyla moc rychlá. V posledním kole se mi navíc do cesty připletl pomalejší jezdec, což mi zkazilo nejrychlejší kolo. Nyní se s mechaniky snažíme vyřešit závadu, která nás již dlouho provází.”
Jakub Smrž
9. místo ( čas 1´33.454 )

„Po kvalifikaci jsem sice na slušném 9. místě, ale nejsem úplně spokojen. Nedokázal jsem se dostat do dobrého tempa a příliš jsem se pral s motorkou. Svá nejrychlejší kola jsem zajel až ke konci kvalifikace. Motorka byla velice rychlá, ale ještě musíme zapracovat na geometrii a pérování, protože se na velké části trati necítím jistě a hlavně si nemůžu dovolit pozdě brzdil a v pomalých zatáčkách udržet rychlost v nájezdech. To také dnes byla má největší slabina, ale věřím, že to na zítra vylepšíme.”





Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist