Barvy Alma Pramac Racingu pro nadcházející sezonu

Italský tým Alma Pramac Racing nastupuje do osmnácté sezony v řadě a v sedlech jejich Desmosedici GP pojede dvojice Jack Miller a nováček Francesco Bagnaia. Tým již absolvoval poslední předsezonní testy v nichž byl Australan celkově jedenáctý a Ital třináctý. Nové barvy týmu z produkce Centro Stile Lamborghini představili ve středu 27.února v centrále Sky Italia.

„Pro mě je to velmi důležitá sezona,“ potvrdil Jack Miller. „Mám tovární verzi Desmosedici GP a musím dokázat, že můžu být společně s vedoucí skupinou konkurenceschopný. Můžu také počítat s podporou mého týmu s nímž jsem si za poslední období vytvořil perfektní vazby. Nyní je načase podniknout progres v rámci výsledků.“

Nová posila týmu Francesco Bagnaia prozradil: „Jsem nadšený, že zahájím toto nové dobrodružství s týmem, který je od prvního dne velmi pozorný a s velkými ambicemi. To to jsou pro mě hodně důležité faktory. Během testů jsme si vedli dobře a cit s motorkou byl kolo od kola lepší. První Grand Prix je již za rohem a už se nemůžu dočkat až v Kataru vyjedu na dráhu.

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
JardaKTM přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist