Zemřel legendární novinář Amos Krejčí

Po dlouhé nemoci, ale přece jen hodně neočekávaně, zemřela motoristická novinářská legenda, pan NOVINÁŘ Amos Krejčí. Poslední rozloučení s Amosem Krejčím proběhne v pondělí 16. července v 17.00 ve velké obřadní síni brněnského krematoria na Jihlavské ulici.

Kapitoly článku

Ve věku 66 roků zemřel v Brně legendární motoristický novinář Amos Krejčí. Odešel člověk, který znal historii motocyklových silničních závodů a to nejen na Masarykově okruhu - ať už novém, či starém - jako nikdo jiný!

Amos Krejčí zasvětil celý svůj život motorkám a zůstal jim věrným až do konce svého života. Ještě na letošním květnovém Memoriálu Františka Šťastného - ačkoliv už hodně nemocný - mně vykládal třeba o svém životě kulisáka v dřívějším Mahenově divadle a loučili jsme se se slovy: "Tak se uvidíme nejpozději na bajcích..."

K tomu ale už bohužel nikdy nedojde a v motocyklové historii Československa a později České republiky zůstanou bohužel bílá hluchá místa!

Milý Amosi, s Tvou osobou odchází minimálně polovina historie Masarykova okruhu a to co jsi nám už nestačil o něm říci, to už nikdo jiný bohužel neví...

ČEST TVÉ PAMÁTCE PANE NOVINÁŘI!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist