Tým WILLIRace v plném nasazení a připraven na Misano

V Brně nastoupil český tým WILLIRace Racing do závodního víkendu Velké ceny České republiky, kde jeli s Jihoafričanem Sheridanem Moraisem na divokou kartu. Bylo to také v Brně, kde se dozvěděli, že jim byla schválena také druhá divoká karta pro Misano. Nyní je přesně ta chvíle, kdy by chtěli zajet výsledek jímž by jasně ukázali, že jejich tvrdá a usilovná práce nese své ovoce.

Celý tým WILLIRace Racing absolvoval minulý týden v Misanu testování. Sheridan Morais v něm dosáhl solidních časů a tým zapracoval na nastavení motorky. Poslední den testu Sheridan havaroval, naštěstí se vše obešlo bez zranění a stroj se podařilo ve spolupráci s Kalexem dát dohromady. Děkujeme všem partnerům a agentuře Michael Fiala motorsports, za to, že nám umožnila v Misanu testovat.

„Máme za sebou dobrý test v Misanu, kde jsme pracovali na nastavení,“ uvedl Sheridan Morais. „Snažil jsem se jezdit co nejvíce šlo, zajeli jsme dobré časy, i když provoz na trati byl velký. Teď už se soustředím na závodní víkend, na který se moc těším.”

K druhému podniku na divokou kartu manažer týmu Josef Kubíček dodal: „Jsme v plném nasazení na nadcházející víkend. Blíží se chvíle kdy budu opět mezi těmi 7000 šťastnými lidmi na této planetě. Věřím, že jsme připraveni.”

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist