Tým Pons Racing pokračuje v roce 2020 s Baldassarrim a Fernandezem

V týmu Moto2, jehož majitelem je Sito Pons, je již pro nadcházející sezonu rozhodnuto. Do prestižní stáje nepřijde nikdo nový, jelikož aktuální jezdecká dvojice zůstává stejná. To znamená, že barvy týmu bude reprezentovat i v příštím roce Španěl Augusto Fernandez a Ital Lorenzo Baldassarri.

Italský závodník Lorenzo Baldassarri letos vyhrál tři závody z úvodních čtyř a dlouho vedl průběžné hodnocení šampionátu. Jenže od posledního triumfu ve španělském Jerezu Ital závod nejenže nevyhrál, ale ani jednou nebyl na stupních vítězů, takže se pořadím propadl na čtvrté místo. Rovněž se v jeho případě spekulovalo o přestupu do MotoGP, kde měl spojit síly s týmem Avintia, ale tím, že prodloužil s Ponsem tyto spekulace končí.

Španěl Augusto Fernandez měl náročný úvod roku, jelikož byl zraněný a musel vynechat dva závody. Přesto dokázal zmobilizovat síly, vyhrát svůj první závod v Assenu a v průběžném hodnocení se posunout na třetí příčku. Nyní je před týmovým kolegou na něhož třeba ještě v Jerezu ztrácel osmačtyřicet bodů.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist