Smith: Motocykl úplně do šrotu

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
AKRO (-498) napsal 06.12.2010 v 20:56

Ogg - Snad tě tak mizerně v Automotodromu neplatí, že bys nemohl aspoň jednou týdně vyrazit do nočního podniku?

Stanford (10) napsal 06.12.2010 v 18:27

Divočák

Slimáček (146) napsal 06.12.2010 v 18:22

Ogg: Napadlo tě taky to, že o tom Bosso dobře ví,ale čeká na to, jestli se to potvrdí? Kachny lítají všude a často, tak proč přidávat další?

Ogg (387) napsal 06.12.2010 v 18:03

Tak, ačkoliv můj příspěvek není o Bradleym, tak se to týká třídy Moto Dvě a českého zástupce Lukáše Peška. Tohle jsem našel v diskuzi na konkurenčním serveru, který se zabývá taky MOTO GP. Nemohu uvést na kterém, protože by mně to možná admin vymazal. Možná jej znáte a možná jste to někteří už četli!

Lukáš bez práce!!!
Ahoj lidi,s Peškem nebyla odepsaná smlouva,majitele týmu se nas... a odjeli zpátky do Kataru,team Lukáše nedokázal připravit důstojnou tiskovku,a navíc před Arabama chastali!!!To je co??? Vypadá to jako kec ale za chvíli to bude venku!!!

Tak přesně tohle jsem četl v neděli v diskuzi jednoho českého motoristického webu. Při nějakém tom bahně (v brněnském hantecu - který se stále více a více učím, se tak říká pivu) jsme o tom hodně s borcama kecali a myslím si, že je to blbost. Jinak by jistě náš pan redaktor o tom věděl a něco také napsal, že pane redaktore! Někdy v tomto týdnu by měla být ostatně tiskovka s Lukinem Pešounem a také s jeho osobním coachem Al Mílou Čihákem, takže se jistě sami přesvědčíme, že je to pouze fáma velká přinejmenším jak Brno (Lukáš by měl jezdit za tým Qatar - Matteonni a povede ho Al Číha). Ostatně ani Ilja Krkavec o tom ve svém bulváru „Bouřka“ nepíše ani písmenko. A pokud by ta smlouva ještě opravdu nebyla podepsána, tak by za to mohlo třeba sněžení, nebo zledovatělé silnice v Kataru. Já tomu teda nevěřím a u nás na Automotodromu už vůbec nikdo. Je tady totiž všem úplně jasno, že bez Pešouna by přišlo na srpnový závod méně diváků – božský Abaja vše nezachrání, Kuba Kornfeil je hodně nejistý, jak jsem četl v článku od pana redaktora nedávno. A ani příjezd desetitisíců „čabajek“ kvůli Talmovi se zatím nejeví jako forintová jistota. No a my bychom zase měli menší prémie, a ony ty občasné návštěvy v brněnském Moulin Rouge něco stojí a ne každý si to může tak lajznout jako soudruh AKRO, který do podobných zařízení u nich doma na severu naší republiky chodí dost často, jak se tady hodně často zmiňuje v diskuzi

Howgh.

AKRO (-498) napsal 06.12.2010 v 16:42

Asi se praštil do hlavy!

Slimáček (146) napsal 06.12.2010 v 13:09

Chvíli jsem na to zíral a až po chvíli mi došlo, že Smith srovnává 125ccm a Moto2. Málem jsem se tady rozepsal o tom, jak může být nový model silnější. Hlavně že je klučina OK. Škoda, že motorka při pádu neumí regovat jako jezdec. Možná by nebylo špatné ji vybavit nějakým airbagem, jako mají někteří jezdci.




TOPlist