Místo Simona nakonec Jordi Torres

Zraněného Juliana Simona nakonec nahradí v týmu Aspar vicemistr Španělska a aktuálně vedoucí jezdec španělského šampionátu CEV Jordi Torres. Ovšem ve startovní listině Moto2 došlo i k dalším zajímavým změnám.

Původně se sice spekulovalo o tom, že místo "Julita" pojede buď Gábor Talmacsi či Raffaelle de Rosa, ovšem přednost dostal španělský vicemistr 2010 a vedoucí jezdec letošního šampionátu CEV kubatury Moto2, Jordi Torres.

Ve startovní listině se ale objevil i italský jezdec Raffaelle de Rosa, propuštěný nedávno z týmu G22 a nahrazený v něm Carmelo Moralesem. Okamžitě po této změně se nechali slyšet Pablo a Gelete Nietové, že svému ex-pilotovi De Rossovi najdou místo v kvalitním týmu a svému slovu také dostáli: Raffaele de Rosa pojede od Grand Velké Británie ve stáji SAG Honda místo neúspěšného Kolumbijce Santiaga Hernandeze.

A konečně další změna se týká katarského týmu QMMF Racing, kde je nyní vyloženě katarské složení: Nasser Hasan Al Malki je druhým jezdcem tohoto támu vedle Mashei Al Naimiho a pojede zde místo španělského pilota Ricarda Carduse.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist