BMW Invelt team

Okurková sezona je s definitivní platností pryč a tak bychom Vám, našim fanouškům rádi dali vědět co letos chystáme.

Do letošní sezony vstupuje náš tým s několika změnami. Tou z nejzásadnějších je přestup k jiné značce motocyklů. Díky spolupráci se společností Invelt, která zastupuje v naší zemi továrnu BMW, budou jezdci našeho týmu sedlat zbrusu nové motocykly BMW S1000RR ve třídách Stocksport1000 a Superbike. Tato spolupráce přinesla i změnu názvu týmu, od letošního roku nás ve startovních listinách a po případných úspěších i v médiích budete vídat jako tým BMW Invelt.
Změnu zaznamenalo také v jezdeckém složení naší squadry. Jezdecký kádr našeho týmu se zeštíhlil na tři jezdce, kteří budou nastupovat do bojů ve třídě Superstock1000 a popřípadě také ve třídě Superbike. Jména našich želízek v ohni jsou v MIstrovství ČR již více než známá: Michal Filla, který v našich barvách získal titul mistra litrových štoků, Viktor Noss a Václav Jiruš.
Na konci března čekal náš tým první letošní test. Vyrazili jsme na Slovakiaring, abychom zajeli nové stroje a otestovali také něco z jejich funkce. Bohužel nám zcela nepřálo počasí, teploty pod deset stupňů celsia a k tomu dopolední déšť nebyly pro testování zrovna ideální. Ve chladém odpoledni navíc havaroval ve vysoké rychlosti Václav Jiruš, následkem jeho pádu byla zlomenina stehenní kosti pravé nohy a totální demolice jeho stroje.
Letošní vstup do sezony tak budou muset Michal s Viktorem obstarat na trati ve dvou a my všichni si přejeme, aby se Václav dal po zranění co nejdříve do pořádku, opět vzal své dobré naladění a postavil se opět na startovní rošt.

Informace o redaktorovi

Wlada Novotný - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist