Kyjovské zakončení silničářské sezóny ČSMS 2012

Minulou sobotu, tedy 3. listopadu tohoto roku proběhlo v Kyjově slavnostní ukončení silničářské okruhové sezóny, včetně okruhů přírodních, organizované ČSMS .

Kyjovský kulturák, který si organizátoři, v čele s bývalým silničářem Miroslavem Frodlem a v současnosti mnohaletým ředitelem Kyjovského okruhu, vybrali pro tuto svoji záslužnou akci, doslova praskal ve švech. Akci zahájil starosta města Kyjova spolu s Václavem Svobodou, kterého netřeba představovat.
Mimo vyhodnocených jezdců, kteří byli v letošní sezóně nejúspěšnější, zde byla i spousta těch, kteří byli hvězdami československé silnice v minulosti, nebo měli s tímto sportem cokoliv společného a taky špičkových jezdců současnosti, kteří tu spoustu pohárů spolu s krojovanými kyjovskými ´cérkami´ předávali. No, a v neformálních rozhovorech, které s jezdci vedl moderátor akce Václav Svoboda, se zúčastnění dozvěděli leccos z jejich sezóny letošní i plánů do budoucna a tak ani není třeba, abych nějak zdůrazňoval, že zajet v sobotu do Kyjova stálo zato .
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist