Karel Chupa Brandtner: První dojetí Hořic bylo nezapomenutelné

Kdo letos zavítal na hořické zatáčky, dost pravděpodobně ho zaujaly souboje nabité kategorie šestistovek a nejspíš si všiml červenožluté mašiny se startovním číslem 7, kterou krotil host seriálů rozhovorů Na tandemu s Vláďou, Karel Chupa Brandtner. Poslechněte si rozhovor, kde vypráví o letošních Hořicích i o své lásce k motorkám.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O tom, jak začal jezdit na motorkách
  • Jak se poprvé pustil do závodů
  • O přestupu na přírodní okruhy a jejich kouzlu
  • Jak to chodí na závodech v Hořicích
  • O motorkách, na kterých závodil a závodí dnes
  • Kde rád závodí a kde se mu nikdy moc nedařilo
Náš tip

Stahujte nekrácený rozhovor brandtner.mp3.

Páteční rozhovor se tentokrát ponese v duchu závodění na přírodních okruzích, které Karla "Chupu" Brandtnera doslova očarovaly. Karel vypráví, jak se dostal k motorkám na jakých jezdil a jaké náhody sehrály roli, že začal tahat za plyn silničních mašin. Jeho starý Fazer zažil peklo a v jeho sedle začal jezdit závody amatérského seriálu CEC. Dá se říct, že naháče doslova uštval a zadřený mu ještě stále stojí doma v stodole.

Jak to tak bývá, život dost často ovlivňují náhody a Karel se rozhodl, že si vyzkouší závody na přírodním okruhu v Hořicích. Od té doby je v tom až po uši a rok co rok se do Hořic vrací. Dneska patří mezi top jezdce, kteří svádí parádní souboje. Karel v rozhovoru připomíná, jak to v Hořicích chodí, jaká je kolem road racingu parta a na jaké motorce závodí. Možná se budete divit, že i na mašině z roku 2008 se dá zajet parádní výsledek.

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Fuka - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist