Setkání s mistry světa v Bonmoto!

Přijďte v pátek 8. prosince na naši prodejnu v Brně, kde se na vás budou těšit dva letošní mistři světa Karel Hanika a Ervín Krajčovič.

Podpisová akce probíhá v Bonmotu tento týden v pátek 8.12.2023 od 15:00 do 18:00.

Strávíte odpoledne ve skvělé atmosféře motorkářů, poznáte dva výjimečné jezdce a dostanete podpis a fotku na památku. Kromě toho můžete s oběma šampiony sdílet své zážitky, dozvědět se více o jejich zkušenostech a získat tipy od těch nejlepších.

  • Karel Hanika - Společně s jeho týmem YART Yamaha letos vyhrál v mistrovství světa vytrvalostních závodů silničních motocyklů, čili FIM EWC 2023. V Japonsku týmu odešla motorka a Karel Hanika ji tlačil do depa, nevzdal to. Dost možná právě tento výkon rozhodl o tom, že jeho tým v konečném součtu vyhrál!
  • Ervín Krajčovič - V Morizès v jihozápadní Francii získal titul mistra světa FIM Flat Track 2023. Ve finále se musel vyrovnat s opakovaným startem, po kolizi se Sammym Halbertem z USA se propadl na sedmé až osmé místo. Podařilo se mu ale zabojovat a nakonec dojel pátý, což mu zajistilo titul!

Adresa: Prodejna BRNO, Heršpická 800/6

 

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • Bonmoto

    Na trhu jsme již od roku 2000 a tyto více než 21-ti leté zkušenosti s prodejem motovybavení se snažíme uplatnit při každé Vaši návštěvě. Na prodejně se snažíme o individuální a přátelský přístup, vždy ochotně pomáháme našim stálým i nově příchozím zákazníkům s výběrem. V Brněnské prodejně o roz...




TOPlist