Největší hvězdy FMX scény v Praze. Gladiator Games nabídnou adrenalinovou show plnou extrémních výkonů

Zažijte neopakovatelnou atmosféru nejstarší freestyle motokrosové show v Evropě - FMX Gladiator Games, plnou adrenalinu, burácení motorů a extrémních výkonů jezdců na motocyklech, čtyřkolkách i sněžných skútrech. Uskuteční se už 9. prosince v pražské O2 areně, a letos hned dvakrát.

Už v sobotu, 9. 12. 2023 ožije pražská O2 arena opět v duchu freestyle motokrosu v podání těch největších hvězd české i světové FMX scény! Na programu je již 21. ročník FMX Gladiator Games, největšího freestyle motokrosového svátku, který v Praze tradičně přivítá nejzářivější esa FMX světa.

Z českých jezdců nebudou chybět například Libor Podmol, Filip Podmol, Petr Pilát nebo František Máca, ze světových pak Edgar Torronteras, Dany Torres, Brice Izzo, David Rinaldo a řada dalších.

Diváci se mohou těšit na gladiátorskou arénu plnou motocyklů létajících vzduchem, nejnovější FMX triky, salta na silných strojích, elektrizující atmosféru i dechberoucí kousky, kdy se více jak 100kilogramové motocykly v rukou zkušených šampionů změní doslova na hračky.

Nenechte si ujít největší FMX svátek, kdy se celá O2 arena zachvěje v základech. Letos navíc hned ve dvou show během jediného dne - jedné odpolední od 13:30 a druhé večerní od 19:00! Buďte u jedinečné show v duchu gladiátorských západů, přímo stvořené pro všechny velké a malé fandy silných strojů a všechny milovníky adrenalinu, napětí a emocí.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist