Czech Adrenaline Show a Spartan Race o víkendu rozburácí Masarykův okruh

Freestyle motocross exhibice Libora Podmola, motocyklová kaskadérská show party kolem předního českého stunt ridera Adama Peschela, nebo jízdy na závodní dráze. Masarykův okruh se v sobotu 24. června otevírá všem vyznavačům adrenalinové zábavy. Akce Czech Adrenaline Show nabídne ve své premiéře celodenní program z mnoha disciplín extrémního sportu.

Jedním z hlavních lákadel je exhibice Libora Podmola, mistra světa ve freestyle motocrossu a dvojnásobného účastníka slavného závodu Rallye Dakar. Právě s dakarskou motorkou se český závodník chystá na Masarykově okruhu předvést něco, co běžně skáče s mnohem obratnějším strojem. „Stručně a jasně, moje dakarka v Brně poletí vzduchem, salto nemůže chybět. Zároveň odjedeme velkou exhibici. Když adrenalinová show, tak se vším všudy,“ dodává Podmol. Na extrémní kousky Libora Podmola, Radka Bílka, Richarda Bábka nebo Pavla Poláška se návštěvníci mohou těšit hned dvakrát v rámci dopoledního i odpoledního programového bloku.

Velká aréna v paddocku Automotodromu Brno vyroste pro stunt show Special Brothers Crew. Kaskadérská parta, v jejímž čele stojí Adam Peschel, předvede to nejlepší ze svého repertoáru. „Bude to mix triků ze světa stuntridingu, ať už individuální nebo synchronizované jízdy, do show zapojíme i publikum. Máme v rukávu několik specialit, jako je společná exhibice s drift autem, nebo v České republice jediná stuntová přestavba motorky Harley Davidson,“ vyjmenovává Peschel.

Na Czech Adrenaline Show dorazí i hvězda MMA Jiří Procházka. Šampion organizace UFC bude jedním z hostů talkshow stage, kterou návštěvníci najdou přímo v závodním boxu. Další boxy zaplní expozice motocyklových značek a další vystavovatelé. Program dále nabídne BMX & Trial Show, JetSurf arénu nebo adrenalinový skok do nafukovací matrace přímo z terasy řídicí věže.

„Masarykův okruh je výjimečné místo, které chceme dlouhodobě otevírat nejen fanouškům motorsportu, ale i široké veřejnosti. Proto jsme se rozhodli uspořádat velkou pestrou akci, na které si svoje najde opravdu každý. Ať už jsou to exhibice v paddocku, taxi jízdy v závodních vozech na dráze, nebo rozhovory s účastníky v závodním boxu. Při skládání programu jsme šli rovnou za těmi nejlepšími profesionály ve svých oborech, i proto jsem přesvědčena, že návštěvníci budou v sobotu večer odjíždět se spoustu nezapomenutelných zážitků,“ popisuje filozofii akce předsedkyně představenstva společnosti Automotodrom Brno Ivana Ulmanová. Vstupné zájemci pořídí za 300 korun, absolvovat mohou i 25minutové jízdy po dráze za zvýhodněnou cenu 600 korun. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Sportovci otestují své limity na závodech Spartan Race

Souběžně se na Masarykově okruhu po celý víkend konají mezinárodní sportovní závody Spartan Race. Takzvaný Trifecta víkend nabídne možnost startovat na třech rozdílně náročných tratích. Závodníci, kteří za víkend úspěšně zdolají všechny tři obtížnosti, si z Masarykova okruhu odvezou speciální medaili.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist