renocar_brezen

PROFIL MOTORKY

Moto Guzzi Breva 1200 (2011)

Neaktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 9.9

Popis motorky

Úžasná motorka, na cestování i na ... krásně zvládá jízdu se spolujezdcem.

Více fotografii

Motorka koupena od FIRMA:A Spirit (Praha 4-Braník) - Dobré, mám od nich již druhou motorku.

První dojmy - Po pár minutách zkušební jízdy bylo rozhodnuto. Příjemný zátah při přidání plynu, výborné těžiště a manipulace za jízdy. Nádherný desing. Úžasný je šestý rychlostní stupeň.

Motorku bych doporučil pro - Motorku doporučuji pohodářům, kteří nemají potřebu závodit, ale i přesto se na ní dá vyblnout.

Doplňky na motorce - Třístupňové vyhřívání rukojetí, originál boční kufry v barvě motorky, zadní kufr, padáky, přední malý štít, ABS,

Opakovaně jsem byl účastníkem předvádění nových modelů firmou ASPIRIT . Po prvním ročníku to vyhrála Apriile, potom, jsem sedlal Hondu, ale po roce jsem si pořídil Moto Guzzi BREVA 1200 stříbrná metal . Nádherná motorka, super zvuk. Je to naháč a tak při vyšších rychlostech trochu fouká narozdíl od Hondy Deauvill. Ovladatelnost za jízdy super, mám ABS, vyhřívané rukojeti, a dodatečně vložené vyhřívání sedla,(vypínač na palubce vedle ABS), originál boční i zadní kufry, včetně malého štítu a padáků u válců motoru. Motorka je vymazlená a jezdí super.
S takto vybavenou motorkou se dá jet kamkoliv.

Nejnovější komentáře

Pedl
Pedl napsal 18.10.22 v 11:42 10b.

Pěkný stroj

rade69
rade69 napsal 13.03.13 v 11:26 10b.

nádherný stroj, jasných 10,

dědkulín
dědkulín napsal 09.02.13 v 18:49 9b.

Moc pěknej kousek, tak ať slouží! Za chvíli už bude teplo!!

Grisoroad
Grisoroad napsal 27.12.12 v 10:53 10b.

Dobrá volba, ať slouží k radosti a požitku :)

dzarmil
dzarmil napsal 26.12.12 v 20:49 10b.

Italský motky MG jsou stroje s úžasným charizmem .Jsou úplným opakem dnešních přetechnizovaných strojkú japonský provenience a právě proto mě tak baví .Přeju radost z jízdy .

Více komentářů