Klasickej skůtr od yamahy, motorka do města a okolí.
Tuto motorku jsem si koupil jako novou na podzim 2007 a na jaře 2008 jsem do ní koupil 70ccm kit. Bohužel jsem měl s kitem velké problémy. Píst se v kopcích zadíral a obecně bylo vidět, že má motor problémy s chlazením. Jako jeden z důvodů bylo to, že v Yamaha servisu nenastavili správně bohatost směsi, takže jsem jezdil na hodně chudou směs. Co se Yamaha servisu týká, tak jsem s nima měl obecně spíš špatnou zkušenost. Když jsem reklamoval, že se píst několikrát přidřel, tvrdili, že to není možné, protože když se píst přidře, už nejde znovu rozhejbat a tudíž by to nešlo znova nastartovat... Nevím, jak by teda vysvětlili poškrábanej píst i válec. Každopádně jsem s tímto kitem najezdil asi 12.000 Km s tím, že jsem si musel dávat bacha v kopcích. Ovšem po 12 tisících Km se ulomil kus pístu, takže jsem to vzdal a vrátil tam původní 50ccm válec a vykašlal se na všechen "tuning".\r
Ač se to nezdá, dá se s tímto skůtrem ujet i větší vzdálenost na jeden zátah. Jezdím s ním z Karlových Varů do Plzně do školy a párkrát jsem byl i v Praze a na Sázavě. Cestovní vrchol byl, když jsem ho odvezl vlakem do Chorvatska a tam za necelej týden najezdil 1.200 Km.
Hezký profil, který působí objektivně. Navíc Neo´s je od pohledu líbivý skútřík, takže za mě 10b.