renocar_brezen

• 10
  • 10

Popis motorky

Suzuki GSX 1200 Inazuma - pěkná klasika

První dojmy - Příjemné svezení, motor bere odspodu, do 3500 ot. kultivovaný projev, pak se probudí dravý potenciál motoru, celkově úžasná dynamika. Při vyšší rychlosti chybí přední štít, jako u každého naháče, není ale moje cílová oblast.

Líbí se mi klasický nestárnoucí vzhled. Koupil jsem ve velmi pěkném stavu, vypadalo to, že Ina ještě nezažila mokrou silnici. Snažím se jezdit v pěkném počasí, abych si ušetřil pracné čištění. První cesta vedla na kontrolu seřízení podtlaků karburátoru, vůle ventilů, výměna svíček, oleje, preventivka předních tlumičů aj. Seřízení podtlaků hodně pomohlo (na začátku mezi 3000 a 3500 otáčkami byl citelný propad tahu). Namontoval jsem taky nové padací rámy, může se hodit.

Najel jsem zatím 7000 km, jediný problém - výměna palivového čerpadla, které by nebylo nutné k provozu, ale chrání motor proti zalití benzinem při odstavení. Vyměnil jsem 9 let staré pneu kvůli bezpečnosti, dal jsem na doporučení - Brigestone Battlax BT-023 v provedení GT, spokojenost. Chvíli jsem experimentoval s nastavením zadních pružin a tlumičů, nejlépe mi sedí pružiny na střed a nastavení tlumení 2 ze 4. Chtěl bych ještě vyměnit hodně široké neoriginální řídítka, které jsou nízké a nepohodlné pro delší cesty.

Nejnovější komentáře

leo41
leo41 napsal 18.07.18 v 13:02 10b.

tak hodne km bez nehody

Čadil
Čadil napsal 12.07.18 v 10:59 10b.

Gallia
Gallia napsal 12.07.18 v 10:37 10b.

Více komentářů