Můj nejstarší veteránek. Stadion S11, rok výroby 1958
První dojmy - První dojmy strašné. Fotografie původního stavu neexistuje, protože žádný nebyl. Nejdřív jsem sehnal jednu rozebranou od "odborníka" na renovace. Stav strašný za peníze také strašné.
Po podrobné prohlídce toho prvního zakoupeného, dle prodávajícího kompletního rozebraného celku, jsem dospěl k názoru, že z tohohle to nepostavím. Tak jsem koupil další nekompletní kousek a pár dalších dílů posháněl. Při renovacích se snaží vyhýbat replikám. Na této S11 jsou repliky pouze sedlo a šlapadla. V začátku trochu problémy s karburátorem "vajíčko". Je tak jednoduchý, že najít příčinu závady je složité V současné době strojek už startuje a jezdí. Motor má zatím najeto po GO jenom asi 80km. Nejhorší na celé renovaci bylo, odstranit následky napadení předešlými odborníky - kutily.
moc hezký stroj
Pěknej
Uděluji černý puntík za málo fotek.
Majiteli závidím, protože proto.
A taky blahopřeji a chválím. Určitě by bylo co zlepšovat, ale naštěstí nejsem veteránista, takže za deset.
Uděluji černý puntík za málo fotek.
Majiteli závidím, protože proto.