Vlastník | pajaman | |
Vloženo | 13.2.2013 | |
Aktualizováno | 11.2.2016 | |
Zobrazeno | 6 847x |
Díky
je to docela o štěstí narazit na kousek s jasnou historií a v super stavu,tak at se zadaří
Nádhernej stroj
,mám v plánu na sezonu koupit také TDM-ko. Doufám, že seženu stejně krásnou jako máš ty
Krásná mašina, ted už jen roztočit globus a najít cíl
Překrásná
Pěknej stroj
To musí být posed lepší než v obýváku
Tak tahle TDM je fakt krásnej kousek
O TDM letos uvažuji a takhle bych si jí přesně představoval. dávám 10 b. moc pěkný fotky
Jo, na tuhle TDM jsem párkrát koukal s kamarádkou, která schání něco lehkého a hbitého. A byla to nejhezčí (a nutno tedy říct že taky nejdražší) TDM v nabídce. Ovšem ty doplňky tu cenu solidně vyvažují.
Moc hezky ustrojená a to vím o čem mluvím, protože jsem ji měl ustrojenou podobně
Jako že TDM-ko moc nemusím, tak tahle je vážně pěkná .. a věřím že i pohodlná .. kolik výjezdů, tolik štastných návratů přeju..
Moc pěknej cestovatel
Hafo kilometrů jak cestou, tak necestou. 10b.
Díky moc za pochvalu,doufam že toho hodně nacestujem,mašina je na dálky stvořená
Ať Vám to frčí a hodně štastných kilometrů,třeba se někde potkáme
Moc hezká, s těmi doplnky je úplně parádní ! Tak 10 bodů
Přeji hodně šťastných kilometrů, myslím, že budeš spokojený, navíc s touhle výbavou prostě jen sedneš a můžeš vyrazit na druhou stranu Evropy
Jak se na to dívám, mám strašnou chuť se na tom projet. Závidím to pohodlí
Hodně štěstí do nové sezóny
10b
Opravdu nádherná TéměřDokonaláMašina dokonce si říkám že s těmi doplňky co na ní máš (plégo,sedlo, kufry, laďáčky atd...) Úplně Dokonalá
zvuk 2buchu spolu s Mivvama musí být fantastický
přijmi 10b s přáním super cestovatelských kilometrů v sedle