Vlastník | Bobo_Veverčák | |
---|---|---|
Vloženo | 9.11.2024 | |
Aktualizováno | 12.11.2024 | |
Zobrazeno | 3 407x |
Pár blbinek z Aliexpressu, je fakt že botičku bylo třeba upravit frézkou.
Bobo_Vevercak: jasně díky moc
výběr už je rozhodnut, jen čekám na únor s objednávkou
LastOne a co ti brání? Není nejlevnější, ale když jí miluješ není co řešit
Tory díky
Moc krásná . .
Guzzi s kardanem by se mi taky líbila v garáži.
Honzus75, jo četl jsem, že jsi jí prodal. Důvod znáš jen ty sám, tak přeju šťastnou ruku při výběru dalšího stroje
Paráda, taky jsem ho tuhle sezonu měl, už slouží jinde, ale vzpomínka na něj bude stále silná a pozitivní. Žlutá je za mě taky něj barva, co zatím na Stelvio je. 10b
jawatar, ne nezahodil jsem Introše, to je milášek, ale myšlenka a kruhák, to je zajímavé
StB, spike-cz, Johan82 díky kluci
Tohle MG se mi líbí hodně. Ať to dobře jezdí.
Nádhera nádherná!
Jen radost a kolama dolů přeju!
Moc pěkný stroj v krásných barvách. Ať slouží.
Jsi další, který zahodil nezábavných třiapůl metráku a zvolil něco pro opravdové motorkaření! Teď už dáš kruháč jen myšlenkou.Přeji mnoho zábavných km , dobrá volba!
Milan1963, vencysta, dzonnek, HondaStřelná, 31081 díky kluci
Sedlsson, jo historie na MG Stelviu se teprve bude psát, ale ta na skutečném Passo dello Stelvio už se psala 2x. Jel jsem ho na chopperu. V r 2018 jsem urazil přepákování o šutr na Gavii a musel jsem jet Stelvio jen s jedním kotoučem vpředu a to byl teprve masakr. Zadní brzda mimo provoz
Krásná kozza na hodně výjimečném retezovemu mostu s pohnutou historií. Ať tvá historie se Stelviem je jen o usmevech a radosti.
Stelvio je moc hezká mašina
mim1, nechci nikoho urazit. Starší GS má i mnoho mých kámošů. O tom řeč nebyla, já měl na mysli hlavně poslední model.
Já se rozhodoval mezi starším GS a starším Stelviem. V době rozhodování mi přišlo dřív pod ruku pěkný GS, Stelvia byli tou dobou po inzerátech samý bídný, tak jsem ho vzal. Stelvio mě lákalo srdcem, GS jsem měl vyzkoušený a věděl jsem, do čeho jdu, i když mě celkem štvalo, kolik toho všude jezdí.
Nicméně... ačkoliv upřímně chápu tvoje nadšení, myslím, že paušalizovat a říkat, že GS je nuda na převoz z bodu A do bodu B, je trochu zaslepený úlet. GS věrně slouží, dělá radost a já se pořád těším z každýho nastartování, z každýho ujetýho kilometru.
Jezdi a užívej :) Až budu mít někdy někde možnost, Stelvio si moc rád projedu.
No most je klasika budu to tam muset taky nafotit. Jinak moc pěkná motorka a podle mě výborná volba. Tak ať dělá radost. Musím uznat že z nových motorek je tohle jedna z mála co mě zaujaly.
Super volba
Elvis, díky
Srazu se nebráním
Metal, jo stádlečák je jihočeská klasika, vždycky jí fláknu na štorc, oni chvíli počkaj
Podas, už je tam 2200 km za čtyři víkendy, no a včera byla Lolobrigida prvně v zahraničí. Mrknul jsem do Rakous
Moc hezká
Jj, fotka na stádleckém mostě, to je povinnost

Tak vítej v klubu a třeba někdy na srazu.
Hola hej kámo
, tak snad rok 2025 bude na tachometru nějaké vysoké číslo