Vlastník | AlešT. | |
---|---|---|
Vloženo | 20.10.2024 | |
Aktualizováno | 4.11.2024 | |
Zobrazeno | 3 504x |
Nádhera, pořídil jsem na jaře V7 Stone 850 Ten, najeto necelých 5 tkm. Teď odpočívá v garáži a už se nemohu dočkat jara. Není to nejlepší motorka na světě, ale pro mě je tak krásná a má takové charisma, že se jí nemohu nabažit. Každý den se s ní chodím pomazlit, myslím, že manželka začíná malinko žárlit.
no nekecej, tak ať slouží. PS: jsem ready pro trip
Prostě "Motorka"!
Je moc krásná, myslím, že jsem se s velkým zalíbením díval na stejnou nabídku
tak ať slouží
jednou si pořídím podobnou motorku, která se na bočním stojánku třepe tak jako kdyby měla každou chvíli spadnout
Ahoj, přeju ať ti dělá jen radost. Guzzi jsou krásné a živoucí stroje. Je potěšení se na ně dívat i jezdit.
Ale tuhle motorku já přece znám, koupil jsi ji od kamaráda. A máš tam i parádní frézované víčko nádrže.
Pokud jsi na FB, ukaž se v naší skupině Moto Guzzi V7 Club Czechoslovakia, je tam parta prima lidí.
A užívej V7, je skvělá!
Parádní stroj. tak jen samou radost s ní.
Krásná klasika
Pěkná. Užívej.
Kdo pochopí V7, líbí se mu a vyhovuje, je ztracen
10 b
Krásná motorka a super příběh
Je krasna, rozumim. At dela radost!
Manželka jí má taky - podobně, jako ty, se do ní zahleděla při prvním kontaktu a už třetí sezónu je s ní hodně spokojená. Cestuje na ní a pohoda. Vybavili jsme jí plexi, padákama a origo taškama (ty se Italům hodně povedly - prostorné, jednoduše se nasazují na origo držáky). Tak ať jsi spokojený a třeba někdy někde na cestách ahoj.
Ahoj Aleši, tak gratuluji k rozhodnutí. Plný souhlas s tím co píšeš. Já jsem si podobné "drama" s výběrem motorky prožil tohle jaro a zbývalo už hodně málo, abych ji měl také v garáži. Já jsem na rozdíl od tebe více testoval, a nakonec se rozhodl pro jiný stroj. Několik postřehů ze srovnávacích testovacích jízd najdeš u motorky na mém profilu. V každém případě, tahle barevná kombinace pro kterou jsi se tak spontánně rozhodl je k sežrání
Platí jedna pravda, pokud se do téhle Italské motorky člověk zamiluje, je ztracený a není mu pomoci.
Super Guzzi.
U své Stone 850 jsem pořídil original Guzzi zrcátka do konců řídítek - vidím lépe a vibrace jsou menší.
S tím plexi - měl jsem origo Guzzi; dal jsem ho pryč - plexi žene všechen vzduch do helmy (mám 183 cm).
Pořídil jsem malý štítek jen tak na zakrytí budíku a pohoda.
Užívej - super stroj.
Zabudol si na ventily.