Vlastník | PoldaAles | |
---|---|---|
Vloženo | 9.10.2017 | |
Aktualizováno | 24.4.2022 | |
Zobrazeno | 6 888x |
krásný stroj a super popis.
Krásna mašinka, klasické motorky nikdy nezostarnú
SWM už mám aj ja ,ale štýl scrambler Silver Vase pekne chrómovanú . Dunenie jednoválca a praskanie do výfuku pekne znie ulicami , až sa čudujem že to prešlo normami EU .
Keď zastavím v meste ,tak divákov mám toľko, ako by som prišiel na Harley
Opravdu nádherná motorka i díky vaší recenzi jsem si ji také koupil . Byť lehce ojetou . Za týden ji mám mít doma , tak se už nemohu dočkat . Líbí se mi ta kombinace skvělého podvozku , nízké váhy a jednoduchého vzduchem chlazeného motoru . Pouze uvažuji , že si pořídím jiná řídítka , protože posez mi připadal takový na delší cesty přihrbený .. no uvidím až odzkouším .
Dobry den. Dakujem za recenziu. Velmi pekny stroj. Ak by ste chceli masinu v buducnosti predat, dajte mi vediet prosim mal by som zaujem. Pokojne aj o rok dva :) aspon zatial nasetrim hehe. Dakujem pekne
Nádhera , začínám těmto klasikám propadat víc a víc..
Aldo motorka pěkná a recenze ještě lepší, jen tak dál 👍
Moc hezká, líbí se, tak at' ti dělá radost.
Moc pěkná, stylová
Krása !!
Nádhera, je radost na takovou mašinu pohledět! Lehká, jednoduchá, krásná... Dopňuj, prosím, dál zápisky k motorce, čím víc se o SWM bude vědět, tím líp
Mooooc pěknej kousek
v zivote sem o teto znacce neslysel. Ale krasna motorka
Hned jdu googlit co vsechno delaji !
Pro mě taky novinka ale rozhodně moc hezká
Krásná motorka a hezky zpracovaný text. Přejeme hodně krásných kilometrů
Vůbec se ti nedivím, nádhernej kousek, Italové to prostě umí. Viděl jsem reportáž od Sršně - šel bych do ní klidně taky.
Pěkné café ,ať slouží
Je to nádherná hračka. Taky po ní pokukuju.
moc pěkná
Taky jsem byl u prodejce Radka. Byl jsem se optat po Silver Vase 440, ale prý nic moc, že jednoznačně Milano. A viděl jsem tě asi u nás v Bučovicích. Nádhera a konečně něco jinýho , než je člověk zvyklý vidět každý den.
10b
Pěkné
Malinko ten tvar nádrže mi tam nesedí (kulatější by byla taková víc kafíčková) ale jinak good
Má svoje kouzlo
Myslim,že za slušné peníze slušné kafíčko co neurazí.
krásná
Krásná, ať vám to spolu šlape
moc pěkná mašina,taky mě něco takového láká ,ať dobře slouží
paráda, poslední dobou pokukuju po klasických motorkách s menším obsahem do půl litru a SWM je jedna z motorkek co se mi líbí, pořád jsem čekal kdo ji tu dá první. Přeju hodně šťastných km