Vlastník | horcica | |
---|---|---|
Vloženo | 19.12.2015 | |
Aktualizováno | 15.6.2018 | |
Zobrazeno | 3 621x |
Tak mi to nedalo a domluvil si s p. horcicou schůzku v Kojetíně ,i dkyž je to chlap jako hora se zvednutím na stojan dosti zápasil a konstatoval taky ,že soudruzi Frantíci něco podělali.Nemohli jsme rozdíl porovnat,jelikož již 3kolku nemá.Chtěl bych tímto poprosit někoho z vás,kdo nemá problém se stojanem jestli by ho mohl vyfotit a poslat/ problém je asi ve velikosti smyčky z pásovimy,která je na konci stojanu /u země/a pravděpodobně by chtěla zkrátit-zmenšit rádius .Díky moc..
Tak nevím jak Ty, ale ja to normálně na stojan postavil. Už třikolku bohužel nemám
Ahoj všem , tříkolku mám zatím jen krátce ,ale parkuji pomocí aretace + parkovací brzdy vždy ,stojím i dva týdny a vše v pohodě .Který frantík vymyslel takový stojan ,kdy si musím pozvat pomocníka na postavení/tomu bych nakopal ../ už se chystám na úpravu stojanu tak aby to člověk postavil bezproblému sám.
Přeju vám hezký den, vidím SPZ Zlínského kraje, odkud jsem i já a to mě těší. Chtěl bych se vás zeptat, jako dlouhodobějšího majitele Peugeot Metropolis na jednu věc. Nemáte odzkoušeno, jak dlouho vydrží stát stroj při zapnuté aretaci přední nápravy a parkovací brzdě? Předpokládám, že při vybití baterie dojde k pádu stroje, což bych byl velmi nerad. Alespoň orientační dobu, zda se dá stihnout třeba nákup (1 hod), nebo raději pokaždé dát na stojan. Za rady zkušenějšho předem děkuji, mám Metropolise teprve od podzimu a prozatím se seznamujeme. S pozdravem Dedek xxl
Ahojda. Právě jsem novým vlastníkem Peugeotu Metropolis 400rs a chtěl jsem se zeptat, jak jsi řešil nosič plotny na kufr. Nikde ho na netu nemohu najít. Nevíš, kde by se dala sehnat, nebo musím objednat originál u Peugeotu? Dík za odpověď. Jinak super stroj.
Tak dlouho jsem hledal až jsem našel. Vyzkoušel jsem Piaggio 300ie Yourban, taky Piaggio 400ie a nakonec i jejich 500ie LT Bussines, ale nakonec jsem šáhnul po Metropolisu RS - TITANIUM. Byla to láska na první pohled
Doufám, že mě nezklame. Musím ještě sehnat nebo si nechat ušit potah na sedadlo (kvůli práce) a pak budu spokojen úplně.
Pěkný stroj...
TAK VÍTEJ.KONEČNĚ DALŠÍ KDO SE NEBOJÍ TŘÍKOLEK PEUGEOT.MUŽEŠ MI NAPSAT NĚJAKÉ VYCHYTÁVKY COS UDĚLAL.
Hezká mrška ať v novém roce slouží dle tvých představ...
Ale to je pěkné..!
Všem dík, ještě projde nějakými úpravami spíše po straně elektroniky když už jsem slaboproudař
jakože tyto tříkolky moc nemusím tak metropolis z nich vypadá asi nejlépe...ze všech těch Mp3 a quadro...a v této barvě je taková luxusní...
Pěkná věc, tříkolka. At' Ti dělá radost.