-
2Odpovědí
Pradpätie zadného tlmiča
Zdravim. Mám versys 1000 r.v. 2015 ale je to ešte prvá generácia. Chcem sa opýtať či je normálne, že keď si sadnem sám na motorku tak pri najtvrdším nastavení predpätia mi klesne zadné koleso o 47mm. To je približne 30% pracovnej dĺžky tlmiča, čo je ok. P
-
4Odpovědí
Predna pneumatika
Na prednej pneumatike ( moto kupovane nove) po najazdeni cca 7000 km sa mi objavila v strede pneu po celom obvode tenka ryha take nieco ako ked by ste roztocili kpleso a k pneumatike by ste prilozili daky ostry predmet a tym by ste urobili ryhu v pneu
-
5Odpovědí
Prasklá podložka pružiny
Zdravím kolegy, Při umývání motorky (versys 2015) jsem si všiml, že mám užvejkany plastový kroužek pod pružinou zadního tlumiče. Nevíte, zda se dá vyměnit a kde ji objednat? Děkuju [img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2023/45/656155_f2073b
-
2Odpovědí
svody
Prosím poradte jaký je problěm, jeden svod je fialový a ostatní jsou žluté dík.
-
2Odpovědí
Vyhřívané rukojeti (gripy) pro Versys 1000 r. 2022
Má Kawasaki Versys 1000 ročník 2022 základní verze, nějaký připravený konektor pro zapojení vyhřívaných rukojetí,které chci dokoupit? Děkuji
-
1Odpovědí
Versys 1000 - pancéřové brzdové hadice
Zdravím, nevíte prosím někdo kde by se dala koupit sada pancéřových hadic na Versys 1000 (od 2019 s ABS a centrálním brzděním) ideálně v Kawaski zelené? Pro Versyse je nemůžu nikde najít...díky moc
-
1Odpovědí
Koupě interkomu
Neuvažuje někdo o koupi interkomu Cardo Packtalk Bold, že by jsme koupily v duo vychází to za lepší peníze. Praha mail 934porsche@gmail.com.
-
4Odpovědí
Pneumatiky nova moto
Mam novu moto najazdene 500km,na kazdej pneu 2 farebne pasky po stranach ccca po 150 km na lavej strane predna aj zadna pneu pasky sa zodrali ale na pravej na oboch pneu stale pasiky su a zretelne, podla pal.pocitaca uhol naklonu som mal zaznamenany vacsi
-
2Odpovědí
Palivová mapa z Ninja 1000SX
Ahoj, protože poslední Versys 1000 a Ninja 1000SX mají fyzicky stejné motory (podle fotek i airboxy a komplet výfukové potrubí) napadlo mě, že jediný rozdíl asi bude palivová mapa...odtud je jenom krůček k myšlence dostat palivovou mapu z Ninja 1000SX do
-
5Odpovědí
Vibrace motoru
Ahoj, chci se zeptat zda jsou normální vibrace motoru od 4000 otáček, které se přenášejí hlavně do řídítek. Na jiném Versysovi jsem nejel, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti. Kawasaki versys 1000 2015. Díky moc ;-)
-
1Odpovědí
ABS - zvuk bez zapnutého klíče
Ahoj, po výměně baterie (stará odešla) a připojení kontaktů, se mi okamžitě ozval zvuk najetí motorku a nelze vypnout ani klíčem - pouze vytažením pojistky. Tím vyřadím systém ABS. Nevím zda to nemůže dělat nějaké dotlakování okruhu, či poškození relátka
-
1Odpovědí
Plexi Versys 1000
Ahoj,nevíte někdo jestli jsou montážní otvory plexi totožné u Versysu rok 2012 s Versysem 2017,popřípadě kde se liší,dík za odpovědi.