-
2Odpovědí
stav km
Zdravim,jde zjistit skutečný stav km Hondy PCX 125 model 2019 (diagnostika) nebo je jediný udaj na budíku?
-
3Odpovědí
zaměna paliva
zdravim omylem sem natankoval naftu bude stačit vycucnout nadrž nalit benzin diky za odpovědi
-
2Odpovědí
Po nabiti a znovuprippjeni akumulatoru sviti konteolka motoru.
Ahoj, dnes se mi podarilo zapomenout pustena svetla. Baterku jsem nabil a znovu priojil. Ale sviti mi po nastartovani kontrolka motoru. Mam PCX 125 2022. Mam neco zresetovat nebo jsem odpojil omylem neco navic?
-
3Odpovědí
Jak vyměnit baterii ?
Zdravím, v loňském roce jsem si koupil Honda PCX 125 z roku 2015, ale neměl jsem vyklizenou garáž a tak jsem motorku nechal u kamaráda v praze na zahrade u jeho domku. Bohužel v zimě se mi částečně vybila baterie a teď jí nejsem schopný nastartova
-
2Odpovědí
kde najdu čidlo teploty chladící kapaliny?
Svítí mi trvale kontrolka, i při studeném motoru, kde najdi čidlo?
-
2Odpovědí
Prekroceni lhuty 10 dnu na registraci nove moto
Zdravim, kupil som si novu moto, ale pred prihlasenim moto som si musel ist vybavit prechodny pobyt, lebo som Slovak. Tam som narazil na problem, kvoli ktoremu budem mat potrebne dokumenty (kvoli covidu) neskoro. Vsade sa viem len docitat ze pokuta z
-
1Odpovědí
Rozjezd
Po úplném zastavením a následném otočení Plynu začíná skútr cukat a pak dojde úplnému vypnutí motoru.Začalo mi to dělat až letos.Nikdy mi to nedělalo.Skútr mi stojí teďka venku ale celou zimu byl v Garáži
-
4Odpovědí
Napájení navigace
[img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2022/10/592743_65c40761e383ac67a31fc91cc8c9082e.jpg[/img][img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2022/10/592744_caa836fb0fd57cca795bd1dc45f60b6f.jpg[/img] Zdravím, ví někdo, k čemu slouží nez
-
1Odpovědí
Postupne pochcipana elektrina - svetla a blinkry
Zdravim resim tu nasledujici problem: Cca pred mesicem a pul zacal blbnout levy blinkr. Nekdy to fungovalo OK, nekdy ne. Mel jsem z toho dojem ze to snad zavisi na pocasi (vic vlhko/zima = vetsi sance na nefunkcnost) ale mzona je dojem. Kazdopadne chov
-
2Odpovědí
Prostě kuličky
Zdravím, dnes poprvé od koupě v r. 2017 sundána přední orig. pneu z výroby na Honda PCX 125. V plášti nalezeny nějaké kuličky. Domněnka byla, že to souvisí s vyvážením pneu za jízdy, jenže prý se většinou sype nějaký prášek a navíc kuličky byly jak kdyby
-
1Odpovědí
Nejde otočit knoflíkem zapalování
Ahoj, mám téměř novou Hondu PCX 125 a po jízdě mi nejde otočit knoflíkem zapalování. Zaseknul se ve svislé poloze a nejde s ním pohnout ani na jednu stranu (bezkontaktní klíč jsem měl samozřejmě v kapse).
-
2Odpovědí
Zabouchnutý klíč pod sedadlem
Dobrý den, podařilo se mi v roztržitosti, jediný originál klíč zabouchnout pod sedadlo skútru Honda PCX 125 r.v 2018. Je nějaká šance sedadlo otevřít bez klíče?
-
3Odpovědí
Kde koupit zapalovací svíčku
Poradí mi někdo kde koupit zapalovací svíčku na skútr Honda pcx 125 ABS 2020? A jaký motorový olej potřebuji na výměnu. Budu mít najeto 1000 km. Díky všem za rady
-
7Odpovědí
Zvuk po prejeti nerovnosti abs?
Zdravim. Mam pcx rok 2019. Chci se zeptat nejakeho jineho majitele, zda si vsiml teto veci, a zda je to normalni. Kdyz se s pcxsem rozjizdim, ozve se zvuk, asi abs ze se aktivovalo. Kdyz troxhu rychleji prejedu nejakou nerovnost (zpomalovak a pod),
-
3Odpovědí
Závada?
Začaly blinkrovat všechny blinkry najednou, jako varování. Nelze tlačítkem blinkrů vypnout.
-
1Odpovědí
Dolití brzdové kapaliny
Potřebuji dolít brzdovou kapalinu do nádržky systému CBS (vpravo od spínací skříňky). Jak se k ní nejlépe dostat? Prosím poraďte. Díky
-
3Odpovědí
Výška motorky
Je výška motorky brána k nejvyššímu bodu( v případě skutru zrcátka) nebo jen ke štítku plexi? Potřebuji ho přivézt ale otvor v autě mam jen 100 cm..
-
6Odpovědí
nestartuje
Ahoj, Mám problém, na podzim jsem zazimoval plně funkční PCXko a teď po několika měsících jsem chtěl opět začít používat a nastal problém. Vše svítí, bliká, akumulátor a pojistky jsou OK, po otočení klíčků se nerozeběhne palivové čerpadlo a startér ani ne
-
13Odpovědí
Divný zvuk z motoru prosím o radu
Zdravim hledam pomoc. Neustale slyšim z motoru při jizde 55km/h divne drnčení viz video čas 0:22-0:26. Jde to slyset i v jinych usecích. V servisu Honda mi řekli že nic neslysi že to je normalni zvuk. Ze hledali problem, ale nic nenasly. Pokud tohle je no
-
5Odpovědí
kde nechat opravit motorku ?
Dobrý den , 19. Března jsem koupil fungl nový skútr Hondu PCX :-DD super stroj na ježdění do práce 16. Května jsem skútr půjčil mladé a ta se na něm vybourala a rozbila mu celý předek (u) havariiní pojištění nemám Tak se ptám kde v Brně či okolí se