-
3Odpovědí
Rány při studeném startu - "Piston slap"?
Ahoj, minulý rok jsem koupil ojeté BMW F800ST, rok výroby 2007, s nájezdem 41000 km (aktuální nájezd 42500 km). Krátce po koupi jsem si začal všímat, že po studeném startu je slyšet z horní části motoru rachot, jakoby rány (viz video). Po výplachu moto
-
2Odpovědí
Při řazení z 2 na 3 vypadne 2 do neutrálu
Ahoj, jezdím krátce a při řazení z 2 na 3 mi občas spadne do neutrálu a já to pak řadím na 2×. Chci se jen zeptat, jestli je to problém převodovky, nebo jsem jen nešikovný. Při řazení z 5 na 6 občas zůstane viset převodovka mezi rychlostmi. Děkuji z
-
2Odpovědí
zhasnutí motoru za jízdy
Mám vyměněný vstřik, před jeho výměnou se tohle nestávalo, děli se jiné komplikace, jak jsem již psal. Tyto se výměnou vstřiku již nestávají. Po delší jízdě při nutnosti podřadit z 6 na 5,třeba když vjíždím do nějakého města nebo nepřehledné zatáčky, po s
-
1Odpovědí
náhlé přepnutí do nouzového režimu
Dobrý den po ujetí cca 60 km, část ve městě převážně v kolonách ,motorka přepla do nouzového režimu, musel jsem držet otáčky, aby nezhasla, ale stejně se to stávalo, při jízdě na 1 a 2 stupeň motor náhle cuká a docela se kouří z výfuku a je cítit benzín i
-
4Odpovědí
startování
při studeném startování nastartuje, zhasne, opět nastartuji zase zhasne, opakuje se to 2-3x,pak už normálně běží, po ujetí 100-200m max 500m při normální pomalé jízdě zase motor vypne bez ohledu jaká je zařazená rychlost, tlačítkem hned nastartuji a pak
-
4Odpovědí
dobíjanie navigácie
Zdravím,mám navigáciu Tom-Tom,nabijem ju doplna a počas jazdy cca po 2hodinách je baterka vybitá.Podotýkam že v navi je nová baterka a 12v zásuvka svieti,skúšal som aj mobil nabíjať,dá sa.Tak neviem prečo ju nedobije za jazdy.Ak máte nejakú radu,dajte.
-
4Odpovědí
zhasína motor
Pri podradení z 6na5 mi za jazdy zhasne motor.Stalo sa to už 2krát po dlhšej ceste,je to dosť nepríjemné.Stlačím síce spojku a naštartujem za jazdy,ale nejakú príčinu to musí mať.Olej je nový.Tak dajte nejakú radu..Ďakujem.
-
5Odpovědí
rozdielne pneu
Jedna otázka-vzadu mám metzeler a dopredu chcem dať michelin pilot road 4.Môže to tak byť alebo je to zle? Nejaké rady,pripomienky,príp.skúsenosti,prosím len k veci.Ďakujem.
-
3Odpovědí
Kde jsou pojistky a kde vzd.filtr
Kde sa nachádza vzduchový filter a kde poistky?