-
2Odpovědí
Palivo ve filtru sání vzduchu
Ahoj všichni, řeším problém s karburátorem na své Hondě VTX 1300C. Jízda kolem komína s krátkou zastávkou na kávu...do té doby vše ok. Po kávě moto na první křižovatce zhasla. Po nastartování nedržel volnoběh a zhasínala, malinko tmavší kouř z výfuku. Běh
-
1Odpovědí
Zapojení kabelů u zapalovací cívky na přední válec
Ahoj,sundal jsem zapalovací cívku na přední válec,vyměnil kabely a teď si nepamatuji jestli má jít kabel z pravého výstupu cívky na pravou svíčku a levý na levou,nebo obráceně,nebo je to jedno?díky za info
-
0Odpovědí
prepakovani plánek
ahoj všem koupil jsem z druhé ruky prepakovani Highway Hawk. nerozumím zapojeni na srtrane brzdy. Nemá nekdo plánek montáže byl li při koupi. nebo nevyfotil by mi nekdo na své moto. Moc by mi to pomohlo. děkuji za info. Krasny den .martin. 60342
-
1Odpovědí
Kryty svetiel
Nazdar, náhodou nevie niekto poradiť, kde by som zohnal kryty na predné aj zadné svetlo? (s ,,éčkami") Dík
-
1Odpovědí
Za mokra chcípne
Nazdar všichni, mám problém se svou hondou VTX 1300 S r. v. 2004, za mokra po chvíli přestane táhnout a motor chcípne. Po cca 10 minutách opět nastartuji a pokud ještě prší, nebo je hodně mokro, tak po chvíli jízdy opět chcípne. A tak pořád dokola. Již js
-
3Odpovědí
Znizenie hlucnosti vyfukov
Zdravím vás, nevedel by mi niekto poradit, ako by sa dala znížiť hlučnosť výfukov, resp. či je možné použiť nejaké db killery. Pre úplnosť prikladám fotku ako vyzerajú (pomerne jednoducho). [img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2019/10/4753
-
2Odpovědí
Plexi
Zdravím, na youtube jsem viděl polské video o koupi VTX "Krótka historia zakupu Hondy VTX 1300". A na kupované motorce bylo rychloupínací velké plexi. Mám prosbu, jestli někdo víte/znáte co to může být za typ. Nikde na internetu jsem ho nenašel. Díky za
-
3Odpovědí
Kardan nebo křížový kloub - cvakání
Ahoj všem, jezdím VTX1300 r.2005 a chtěl bych požádat o radu, jak odstranit "jakési druhé cvaknutí" při přeřazování (nejvíc je to slyšet 2-3 a 3-4 při jízdě do mírného kopce).Aby mi bylo rozumět, nejprve cvakne řadička, resp. převodovka a pak po puštění
-
7Odpovědí
Vrtaný výfuk kvůli zvuku
Ahoj, nemá někdo fyzicky navrtané výfuky pro lepší zvuk? Na netu jde najít spousta odkazů, ale rád bych nějaký konkrétní postřeh. Rád bych věděl, jestli je lepší, jestli má cenu, případně postřehy z úpravy. Myslím, že po navrtání pořád ještě nedoj
-
2Odpovědí
Rozvody
Zdravím,chtěl bych se zeptat kdy se dělají rozvody u Hondy VTX 1300. Případně je v ní řětěz,nebo řemen.Díky.
-
6Odpovědí
Střílení, vynechávání - pak očistím a ok
Dal jsem nové svíčky najeto asi 400km vše ok.Včera nastartuji zahřeju a problém cukání vynechávaní střílení.Vyndám svíčky pořádně očistím namontuji a vše ok.Na starých svíčkách se mi to nikdy nestalo.Máte někdo zkušenost?Děkuji.
-
1Odpovědí
plexi
dobrý den má plexi které jsem koupil s motorkou ale je malé chtěl bych větší do stejných držákú nevíte někdo kde ho sehnat
-
2Odpovědí
problém elektrika
Na vyjížďce mi umřela mašina :-| myslel sem že baterka je v háji ale jak sem to nastartoval přes kable tak v pohodě okamžitě jak sem odpojil kable mašina začala skomírat až zdechla :-( Zkusím změřit dobíjení?Ale nabíječka optime ukazuje baterku v pořádku
-
2Odpovědí
kontrolka teploty chladici kapaliny
Zdravim, jako novy stastny majitel vtx 1300c bych vas rad poprosil o radu 1) rozsviti se vam kontrolka teploty chladici kapaliny pred startem motorky stejne jako kontrolka nizkeho tlaku oleje? Jak zjistim ze je kontrolka funkcni? Na kawasaki se mi vzdy r
-
3Odpovědí
Problém s tlačítkem stertéru
Zdravím,mám problém s tlačítkem stertéru.Motorka chytne jen v určité poloze tlačítka,když je moto vypnuté a jsou rozsvícena světla a lehce zatlačím na tlačítko nahoru nebo dolů světla zhasínají..Nemá někdo podobnou zkušenost..Předem děkuju..
-
3Odpovědí
Nastavení výšky řadící páky Honda VTX 1300 C
Chlapi, nemáte náhodou někdo zkušenost se seřízením výšky řadící páky u Hondy VTX 1300 C? Mám ji hodně nízko od stupačky a nevejde mi tam pak vyšší bota. Vím,že tam je tisíchran, ale není mi moc jasné, jak po potočení o nějaký zub pak nastavím zase to tá