-
3Odpovědí
Kontrolka Dobíjania
Zdravím, kúpil som jawu 640, všetko je na nej v úplnom poriadku, dokonca aj dobíjanie si myslím že funguje, na baterke namerám 14V pri otáčkach 1200 a vyššie (neviem či by to tak nemalo byť aj na voľnobehu), skontroloval som si žiarovky kontroliek, tu kon
-
4Odpovědí
Zapalování ESE Twin Tridelta záhada
Měl by někdo zkušenost nebo vysvětlení? Jawa 350/640, r.v. 1993, 5000 km po GO motoru. Zapalování ESE-Twin AG Tridelta, údajně naprosto bezporuchové... Motorku jsem "zdědil" po synovi, od začátku s pocitem, že výkon neodpovídá mým zkušenostem s 350 cc
-
1Odpovědí
Pneu Sava/Mitas
Chtěl bych se zeptat zda pneu 3.25-18 Zn. Sava MC7 je totožná s pneumatikou Mitas MC7. Děkuji
-
6Odpovědí
Klepání v Jawě 350
Zdravím, prosím o radu s Jawou 350/640 R.V. 2004. Najeto 30 000 km. Kupoval jsem jí pří 23 000 km a už při koupi se mi zdálo, že spojka nefunguje na 100% Jako kdyby měla tendenci trochu prokluzovat. Říkám no nic, je to přeci jawa. Poslední dobou se to
-
8Odpovědí
rozměr pneu vTP
Objednala jsem si pneu dle rozměru v TP a ouha,nelze obout tak je asi v TP napsaný špatný rozměr?Předek i zadek je psáno 3.50x18
-
15Odpovědí
tlak v pneu
Zdar!Zajímalo by mě,jestli má někdo zkušenosti s tlakem v pneu u Jawy 350,640.Předepsaný to je přední 130kpa a zadek 160kpa(myslim),já jsem to nafoukal ne předem 180kpa a zadek na 220kpa,a přijde mi to lepší na ovládání.Ale nevim,jestli je to dobře...Jina
-
5Odpovědí
Hodně zahřátý motor a nemožno nastartovat
Zdravím a rád bych se dotázal na Vaše názory ohledně problému u Jawky 350 typově 640 je to stejný jak 638. Problém mám se startem při velkém zahřátí. Teploty venku nad cca 25 °C a jízda městem. Motorka jede dobře, ale jakmile ji chcípnu tak už nenastratu
-
2Odpovědí
Jakou helmu HJX nebo Premier
Ahoj, rozhodl jsem se, že vlezu na jednu stopu a rozhoduji se jakou helmu pořídím. Po návštěvě několika prodejen jsem vyselektoval tyto dvě helmy: Premier Voyager a HJC IS-MAX-II Obě jsou s cenovkou okolo 4.500,- a toho bych se tak nějak cht