-
3Odpovědí
Kde sehnat zadní brzdový třmen
Dobrý den, chci se zeptat jestli by mi dokázal někdo poradit kde mám sehnat zadní brzdový třmen, nebo popřípadě z jaké motorky tam pasuje. Předem děkuji za odpovědi. Jakub
-
2Odpovědí
Aprilia Tuareg 125 od 16 let
Čau. Mám dotaz ohledně motorky Aprilia Tuareg 125 Wind, jestli jí můžu řídit od 16 let, když má 18,2 kw. Napadlo mě, jestli nemá v tp napsáno 11kw.[img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2021/40/579884_c24b9ef60a535e0e798231ae259f07b7.jpg[/img]
-
0Odpovědí
problemy s vypinanim spojky
Dobry den, mam otazku ohladne nastavenia spok na tuaregovi. Problem zacal s tym ze sa mi roztrhlo spojkove lanko, ta k som ho kupil a vymenil a vsimol som si ze to nove je dlhsie ako to stare, zrejme preto lebo bolo roztrapkane a horny koniec chybal. Odvt
-
3Odpovědí
Indukční cívka
Zdar, mám problém můj Tuareg nechce nastartovat, do cívky proud jde ale z cívky už nejde, na netu jsem hledal cívku ale nemohl jsem žádnou najít, nevíte kde by se dala sehnat nebo jakou by se dala nahradit? Díky
-
1Odpovědí
ako nastavit phbh 26 ns
caute chalani. neviem si rady s mojou apriliou. nejde do otacok, nevyjde ani vacsi kopec. problem je asi zo zmesou, mozno je moc bohata. pre pripad som aj skontroloval sviecku, vypalil vyfuk, vycistil karbec ale nwm ako ho nastavit a aka ma byt farba svie
-
2Odpovědí
nejde volnobeh
zdravim, mam problem s mojou apriliou. prestal fungovat volnobeh, to znamena ked pustim plyn zdochne. podozrenie padlo hned na karburator ale ja som ho este nikdy nerozoberal, lebo mam strach ze ma nieco prekvapi a nezlozim ho spat, pritom mi treba vycist