-
2Odpovědí
Nehazi jiskru
Zdravím mám dotaz,po výměně celého svazku elektriky ,ten předchozí se roztopil i s regulátorem,to nechce házet jiskru,zkoušel jsem druhou jednotku,civku ,prověřit odpor na snímači otáček vsechno ok,ale jiskra nikde.pri zapnutí klíčků zhasnout kontrolky,ta
-
1Odpovědí
kope zadní brzda
Ahoj všem, rád bych vás poprosil o radu. Když zabrzdím zadní brzdou cítím zpětné rázy v pedálu. Přední brzda mi to nedělá. Zajímavé je, že mi to začalo dělat při cestě zpět od kamaráda po tom, co se mi za hodinu během návštěvy záhadně totálně vytřískal
-
0Odpovědí
Při jízdě něco klepe při vymáčknutí spojky to přestane
Dobrý den při jízdě mi nepravidelně něco klepe v motoru když při jízdě zmáčknutí spojku neklepe to ...ani když to stojí a přidávám plin ta to neklepe jen když jedu je to nepravidelné klepání při jízdě....myslel jsem něco asi se spojkou???? Prosím poraďte
-
2Odpovědí
moto díly ?
Čau motorkaři . je nejakej prodejce motodilu jako je treba auto kelly nebo apm dily
-
2Odpovědí
řemen
Ahopj všem, pojedu na 2000km dlouhou cestu. Už jste někdo jel na Scarverovi tak daleko? Trochu mám obavy z řemenu. Pokud by praskl, težko ho po cestě seženu. Řešili jste technické problémy na cestě někdy? Jedu ČR, RAKOUSKO, SLOVINSKO, ITÁLIE A ZPĚT.
-
2Odpovědí
Montáž ukazatele zařazené rychlosti
Ahoj. Máte někdo zkušennost s montáží ukazatele zařazené rychlosti na BMW F650GS Případně jaký :´-(
-
3Odpovědí
tecie olej (F650cs scarver / F650GS)
zdravicko - mam otazku - mam pod moto malu kaluz oleja. Netecie cez vypustak, ale hadickou, ktora je asi 5cm od neho. Hladal som v dielenskom manuale ale neviem co je to za hadicku - ide i odvetranie klikovky alebo airboxu? Napadlo ma ze tam mozem mat vel