-
2Odpovědí
Barva chladící kapaliny v chladiči
Neví někdo, jakou barvu by měla mít chladící kapalina ? Mám tam teď modrou, ale nejsem si jistý. V manuálu jsem nic nenašel. Děkuji předem za normální odpovědi.
-
3Odpovědí
Výběr vyhřívaných gripů
Ahoj, řeším výběr vyhřívaných gripů na Transalpa. Je tady kolem gripů spousta témat, která jsem se snažil přelouskat, ale odpověď kterou hledám jsem nenašel. Chci vybrat co nejlepší gripy a celkem neřeším, co budou stát. Prostě dobré kvalitní gripy,
-
12Odpovědí
Hornet nebo Bandit
Zdravím pánové kámoš si chce koupit motorku vzhledem k tomu že je začínající motorkář co by měl koupit za motorku? Honda CB 600f (karburátor) Suzuki Bandit Yamaha tdm 850 Vybírá z těchto tří prosím která je pro něj nejvhodnější jak na jízdu tak ohle
-
3Odpovědí
Lak na moto
Chtěl sem se zeptat budu renovován Jawa 50/05 mám možnost dat moto do komaxitu co myslíte je to dobra volba nebo tímto lakem motorku znehodnotim.
-
2Odpovědí
AV Agusta brutale 675,800 nebo Triumph speed triple /street
Ahoj, už nějaký ten den zírám do počítače a hledám všelijaký diskuze o těchto dvou strojích a rozmyšlím, jaký z nich mám pořídit mám max 150tis a dalo by se za to něco sehnat :-) ale potřeboval bych k rozhodnutí nějaký rady,zkušenosti uživatelů těchto
-
7Odpovědí
Rada při výběru motorky
Ahoj, chtěla bych požádat o radu při výběru mé první motorky. Na jaře si chci dělat řidičák a rozhoduji se mezi Honda CBR 125R a Yamaha YZF R125. O každé jsem si něco načetla, ale stále se nemůžu rozhodnout. Pro informaci mám 160cm a vážím 55kg snad vám
-
0Odpovědí
motor Lifan 140 versus Stomp YX 140
Dobrý den, potřebuji poradit. Na trhu jsou dva motory, na první pohled téměř stejné - Lifan 140 a Stomp YX 140. S velkou pravděpodobností budu jeden z nich kupovat, a tak by mě zajímalo, jestli jsou obě značky opravdu stejné, nebo která je lepší. Spíše ne
-
3Odpovědí
Brisk pro Suzuki GS 500E
Zdravím, vybírám nové svíčky pro mou Suzuki GS 500E rv. 2002 (WVBK). Podle jejich katalogu na internetu nemohu najít kterou vybrat. Našel jsem dvě : BR12YC-9 a BOR12LGS. Ta druhá má být lepší a chtěl bych si ji také vybrat, nicméně nevím jestli bude pas
-
1Odpovědí
SX 125 alebo YZ 125
Ahojte, chcel by som si kúpiť už poriadnu mašinu a neviem sa rozhodnúť medzi [b]SX 125[/b] a [b]YZ125[/b] . Predtým so mal od známeho Cagivu Elefanta 125 bola to dobrá motorka ale už dožívala a je čas na novú :-P ... [b]Ako to je s dostupnosťou a c
-
1Odpovědí
Jakou?
Dobrý den, měřím 160 cm a chtěl bych si koupit pitbika myslíte že výška sedla 80-85cm pro mě je akorát nebo je to moc malý?A také nevím jak velká kola bych potřeboval jezdil bych spíše pro zábavu po polích a loukách byli by pro mě lepší kola 14/12 palců n
-
4Odpovědí
Výber motorky poradte prosím
Ahojte, práve som šťastným držiteľom v.p. A. Tento týždeň by som si chcel ísť kúpiť motorku a mám dilemu, či som sa rozhodol spráne pre Suzuki V-strom 650 buď v klasickej, alebo XT verzií. Prečítal som si aj chvály na Kawasaki Versys 650 2015 a teraz mam