Jaký interkom?

Odpovědí (4)
  • 0

    9.2.2023 od Jirkahu71

    Já jsem pred 3 lety na ebay koupil maxto m2, stalo mě to 2700,- za 3sady a jsem naprosto spokojen s kvalitou, dosahem i výdrží.

    Doplnit odpověď

  • 0

    9.2.2023 od Kouk23

    Záleží co chceš a jaký je tvůj rozpočet. Já po rozhodování a smutném zjištění, že ani populární značky málokdy spáruješ mezi sebou jsem koupil z Aliexpresu Wayxin R6s. V duo balení za 1800. Slušný zvuk na poslech hudby, repráky akorát vešly do helmy. Spousta funkcí jako potlačení hluku apod, hlavně dobré tlačítka na ovládaní. možnost propojení až 6 lidí po dvojcích.funguje také slušně hlasový asistent (mám iPhone a Siri). Doručení do ČR do týdne. S kvalitou jsem spokojen. Když se to za dva roky rozsype tak klidně koupím nový.

    Doplnit odpověď

  • 0

    10.2.2023 od pega

    Jde o to co od toho vše očekáváš?
    (výdrž baterie, vzhled, tech.parametry apod.)
    Já mám už 6let něco z Chiny nevím přesné označení(BT INTERCOM,T COM-SC,T-COM VB) nějak tak a za mně dobrý,kupoval jsem 2x za cca 1500Kč.
    Výdrž baterie cca 8hod.,slyšitelnost nemám problém-čím větší rychlost tím horší.

    Doplnit odpověď

  • 0

    10.2.2023 od pirda

    Máme s manželkou taky z aliexpresu .šestý rok- V6 cca 10-12 hodin na začátku.V loni pořád cca 8hod.
    Počítám,že letos už budou baterky o dost slabší,ale stačí nám to a asi opět něco takového.Do 100 km/h to je v pohodě a přez 100km/h už to docela chrčí.Jezdily jsme na dvou strojích.V lońské sezoně jsme už jezdili spolu na jedné moto a tak to vždy chvilku(rychlejší jizda) vydržíme a nemluvíme
    Těch 1500,- co nás to tenkrát stálo ,tak těch fakt nelituju.Dnes budou asi trochu dražší,ale pokud budou stejné kvality,tak není co řešit.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist