globalmoto_duben_nolan




asi zkrat či jinej šlak ?

  • 0

    15.10.2022 od Victoria_Enternum

    Zdravím. Mám problém s VTR. Njedřív mi jen jednou zhasla na neutrál, pak při jízdě odpálila pojistku. Louskl sem tam jinou. Natočil jsem fuel a vylezu z fuelovny a motorka i s vyplým klíčem smažila regulátor tak, že se z něj čoudilo. Jasný, vidím regulátor bude kaput, ale spíš mě zajímá příčina. Cívka na altíku probitá, nebo nějaká jiná zkušenost ? Děkuji. Motorka normálně nastartuje, vše ok, svítí kontrolka S a zahřívá to regulátor, nic víc nezjištěno. Děkuji za radu

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    16.10.2022 od krokoš

    Čau porucha regléru je celkom bežná vec. Stalo sa mi, že za jedno leto mi prdli na troch motorkách regléry, dve Yamahy a jedna Suzuki. Pri výmene skontroluj všetky spoje, či nie sú poškodené, zaoxidované , zahoreté. Mne na Yamahe XT 600 Z Téneré, zhorel reglér, ale sviňa jedna tak, že studený fungoval a po zohriatí prebíjal a zničil mi programovateľnú riadiacu za spústu peňazí,+ baterku . najstarašnejšie na to bolo to, že som na to prišiel až po namontovaní novej riadiacej, skoro mi zhorela aj tá. držím palce pri oprave.

    Doplnit odpověď

  • 0

    5.10.2023 od Zimir

    Já jsem s VTR řešil to samé. Vyřešil jsem to až montáží regulátoru MOSFET od PE-MOTO 79 a funguje super už druhý rok. Jinak jsem ještě předtím zkoušel regulátor z druhovýroby a ten se spálil do týdne.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist