bmw_r1300gs_cartec




SV 650 2007 - únik benzínu po nastartování

  • 0

    4.1.2022 od tatrosh

    Ahoj,

    hodila by se mi rada od zkušenějších jezdců, tak zkoušim tady

    Suzuki SV650 N, r.v. 2007

    Někdy v listopadu jsem zazimoval ve společných garážích v práci, dnes ráno jsem byl jen zkouknout jestli je všechno v pohodě, po vložení baterky a nastartování ale k mému překvapení začal téct na zem benzín.. Nádrž je plná cca z půlky, navíc to nešlo přepadovou hadičkou ale někde pod motorem na straně u policajta. Jediný co jsem od poslední jízdy na podzim mechanicky řešil bylo vyndání a vrácení baterky, žádná další demontáž..

    Blíže jsem zatím neměl čas analyzovat, nicméně rychlým googlením jsem narazil akorát na problémy související s karburátorem, což už ale v druhý generaci SVčka nemůže být příčinou.
    Upřímně zvažuju i variantu, jestli nějakej šulin (nechci bejt hned vulgární, ale už mi takhle někdo dvakrát poškrábal nádrž, takže v hlavě mám uplně jiný výrazy) v garážích nemohl povolit/odpojit nějakou hadičku, ale zběžným pohledem jsem si ničeho nevšiml. Nicméně zcela otevřeně, ani moc nevim kam bych měl koukat.

    Než pojedu domu z práce tak na to ještě kouknu a zkusim trasovat odkud to teče, jestli z motoru nebo někde vejš a případně večer doplním. Nějaký tipy na co bych se rovnou mohl kouknout/zaměřit?

    Díky moc!
    Petr

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 1

    4.1.2022 od milor

    Propojení mezi vstřikovači.

    Doplnit odpověď

  • 1

    4.1.2022 od Slávek-TDM

    Tady je to hezky vidět:

    Doplněno:

    Super, díky moc oběma. Status je takový, že k hadici mezi vstřiky se dostanu, nicméně když jsem večer před odchodem mašinu nastartoval a zkusil trochu zacloumat nebo i projet po garážích, nic už neteklo. Začátek sezony ještě není uplně za rohem, takže nechám chvíli odpočívat, vyzkouším třeba zase za týden dva a pak před sezonou v rámci servisu možná rovnou vyměním.
    Ještě jednou díky!

    5.1.2022 od tatrosh

    Přesně tak

    4.1.2022 od LiborGSXR

    Doplnit odpověď


Otázka je již vyřešena.


TOPlist