globalmoto_duben_nolan




Dusí se po čase jízdy.

  • 1

    20.10.2021 od Babettakk

    Ahoj, možná je to zbytečná otázka, ale já si s tím už delší dobu lámu hlavu. Rozhodl jsem se opravit po několika letech starou Babettu 210. Celou jsem ji pročistil a jezdila jak má, akorát jsem si všiml, že na karburátoru chybí šroubek nastavení směsi. Jezdilo to bez něj nějakej ten měsíc, ale teď se vyskytl menší problém. Cca 5 minut jede normálně ale pak se začíná při vyšších otáčkách dusit až se to snižuje a snižuje až vůbec nejde, poté musím cca hodinu počat abych mohl jet znovu. Vím že asi dostanu pálku za ten šroubek, ale nikde ho nemohu najít, když už najdu tak jen na volnoběh. Nedávno jsem čistil celý karburátor, výfuk (zkoušel jsem startovat i bez výfuku) a stále nejede. Neví někdo čím by to mohlo být? Popřípadě kde najdu ten pekelný šroubek na nastavení směsi. Děkuji za jakoukoliv pomoc.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (5)
  • 0

    20.10.2021 od libor600

    Co se týká toho šroubku bohatosti směsi je samozřejmě dost podstatná závada, ale při troše zájmu někde seženeš. Burzy nebo podobně .Mimo jiné zkontroluj správnou funkci regulačního ventilku, bývá ucpaný, nebo chybí vlásenková pružinka, která se zahákne za ramínko plováku. Jinak Babeta se dá osadit karburátorem Delorto.

    Doplněno:

    Ahoj, díky za tip. Určitě se na to podívám. Našel jsem nějakou opravnou sadu na karbec, ale nevím jak to bude sedět. Nový karbec bych bral jako poslední možnost. ( Promiň za ten hlas dolů, překlikl jsem se ?)

    20.10.2021 od Babettakk

    Doplnit odpověď

  • 0

    20.10.2021 od CRF1000

    karburátor doporučuji prodat na bazosi a nahradit značkou dellorto, ktery má jen jeden serizovaci sroubek a babca s nim jede podstatne lip

    Doplnit odpověď

  • 0
  • 0

    20.10.2021 od Milos1

    https://www.dum-moto...osti-babetta/p-4946/

    Doplněno:

    Ahoj, díky moc. Tohle jsem hledal fakt dlouho, objednám a uvidím. Snad pojede ?

    20.10.2021 od Babettakk

    Ještě, pokud tě Babetty zajímají:
    https://www.nasevojs...ovace-opet-s-usmevem

    20.10.2021 od Milos1

    Doplnit odpověď

  • 0

    16.8.2022 od Bundys

    Měl jsem stejný problém. Stačil odšroubovat kohout na nádrži a polo ucpané sítko vyčistit , nastavit výšku hladiny v karbecu a babča jede jako vítr .

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist